Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κιλκίς τροχαίο: Νεκρός ένας 86χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς τροχαίο: Νεκρός ένας 86χρονος

Κιλκίς τροχαίο: Ένας 86χρονος έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας, 29 Μαρτίου, στο δημοτικό διαμέρισμα Κάτω Ποταμιάς του Κιλκίς.

Ένας 86χρονος έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας, 29 Μαρτίου, στο δημοτικό διαμέρισμα Κάτω Ποταμιάς του Κιλκίς. Υπό συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε, με συνέπεια αυτό να ξεφύγει από το οδόστρωμα και να ανατραπεί, προσκρούοντας σε παρακείμενο τοιχίο.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Κιλκίς.

Λαμία: Συγκρούστηκε μηχανάκι με τρακτέρ

Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση δικύκλου με τρακτέρ σε διασταύρωση μέσα στο Σταυρό Λαμίας σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή και ο νεαρός δικυκλιστής, μόλις 19 ετών, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τραγική ειρωνεία: την ίδια ώρα φίλοι του στο facebook του έστελναν ευχές για τα γενέθλιά του που ήταν μία ημέρα πριν.

ΕΚΑΒ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις