Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Θεοδώρα Τζάκρη χωράφια: Με ψηλοτάκουνες μπότες στην Πέλλα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδώρα Τζάκρη χωράφια: Με ψηλοτάκουνες μπότες στην Πέλλα

Θεοδώρα Τζάκρη χωράφια: Περιόδευσε το Σαββατοκύριακο σε περιοχές της περιφέρειάς της

Στην Πέλλα περιόδευσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

Η βουλευτής βρέθηκε στις περιοχές της εκλογικής της περιφέρειας που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Δείτε ακόμη: Με διάφανο μίνι φόρεμα η Τζάκρη και χωρίς μακιγιάζ – Διακοπές με τον Πολάκη

Σε ανάρτησή της στο Instagram, έγραψε ότι ενημερώθηκε από παραγωγούς για τον παγετό που προκάλεσε τεράστια προβλήματα στην εκλογική της περιφέρεια.

Τις… εντυπώσεις ωστόσο έκλεψαν οι ψηλοτάκουνες λευκές μπότες που επέλεξε η βουλευτής.

Δείτε φωτογραφίες

Θεοδώρα Τζάκρη: Ποια είναι, η πολιτική πορεία της

Σπούδασε Νομικά στην Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και άσκησε δικηγορία στα Γιαννιτσά στο διάστημα 1996-2004. Το 1998 εξελέγη νομαρχιακή σύμβουλος του νομού Πέλλας και επανεξελέγη στις εκλογές του 2002. Διετέλεσε Αντινομάρχης Πέλλας αρμόδια σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού, εκπρόσωπος του νομού Πέλλας στο Περιφερειακό Κέντρο Ισότητας και μέλος του Δικτύου Αιρετών Γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το 2004 εξελέγη βουλευτής Πέλλας με το ΠΑΣΟΚ και επανεξελέγη στις εκλογές του 2007, 2009 και 2012. Από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 ήταν υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με έδρα τη Θεσσαλονίκη στην Κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου 2009. Στις 11 Νοεμβρίου 2013 ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης Σαμαρά και διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Το 2014, η Τζάκρη έκανε συζητήσεις με το ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ενταχθεί στο κόμμα. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, η Τζάκρη κατέβηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Πέλλης και πήρε μία από τις τρεις έδρες που κατέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 ως τον Νοέμβριο του 2016 διετέλεσε υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις