Άννα Μαρία Βέλλη αεροδρόμιο: Στην Ελλάδα η πρώην παίκτρια του Survivor και έγινε… χαμός

LIFESTYLE

Άννα Μαρία Βέλλη αεροδρόμιο: Στην Ελλάδα η πρώην παίκτρια του Survivor και έγινε… χαμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άννα Μαρία Βέλλη αεροδρόμιο: Ούτε οι σταρ του Χόλιγουντ δεν φυγαδεύονται έτσι στο αεροδρόμιο - Δείτε το ανθρωποκυνηγητό για μία δήλωση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

31.03.2021 | 16:09

Το πόδι της σε ελληνικό έδαφος πάτησε η Άννα Μαρία Βέλλη μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Τη γνωστή yοutuber περίμεναν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι δημοσιογράφοι οι οποίοι ήθελαν να της αποσπάσουν μια δήλωση. Εκείνη ιδιαίτερα ευγενική, τους ευχαρίστησε, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν το παιχνίδι καθώς δεσμεύεται με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης να μην μιλήσει. Εντύπωση πάντως προκάλεσε ότι την έβγαλαν από το αεροδρόμιο σχεδόν σηκωτή…

Αρκέστηκε να πει «θα τα πούμε όλα». Χθες, η Άννα Μαρία έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή Love it και μίλησε για τον Νίκο Μπάρτζη, τον Αλέξη Παππά  και την… κωλοτούμπα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Αφροδίτη Γραμμέλη: “Η Άννα Μαρία γύρισε από το Survivor με ένα σκασμό λεφτά, θα την απασχολεί αν…”

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη μετά το Survivor

Νωρίτερα, η Άννα Μαρία Βέλλη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή “Love it” στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία της στο παιχνίδι όσο και στους πρώην συμπαίκτες της, εξηγώντας τη δική της θέση για όλα τα “φλέγοντα” ζητήματα. Μιλώντας για το επεισόδιο ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τη Χριστίνα, όταν η τελευταία ξέσπασε εναντίον του μετά την υπόδειξή της ως υποψήφια προς αποχώρηση, η Άννα Μαρία Βέλλη ανέφερε πως “κατά τη γνώμη μου ο Νίκος δεν έπρεπε να “δώσει” τη Χριστίνα, αλλά είτε τον Αλέξη είτε τη Μαριαλένα”, ενώ μιλώντας για τον Αλέξη Παππά δεν δίστασε να πετάξει τα βέλη της λέγοντας πως “ο Αλέξης έχει δύναμη στα παιδιά και δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα, αν κάποιος μου έλεγε ότι ήταν δική του πρόταση να μην παίξουν στο αγώνισμα.

Ήταν απόντες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, άκουγα άκυρες συζητήσεις και έβλεπα ξενερωμένα πρόσωπα κάθε φορά που παίρναμε έναν πόντο. Ο Αλέξης Παππάς θα πει αυτό που χρειάζεται να πει για να δημιουργήσει την ίντριγκα που θέλει, τη στιγμή που θέλει, ανεξαρτήτως αν πριν μια ώρα έχει πει κάτι αντίθετο. Νομίζω η έκφραση “γύρισε την μπιφτέκα” δεν ταιριάζει καν στον Αλέξη Παππά, γιατί αυτή η μπιφτέκα έχει καεί, έχει γίνει κάρβουνο και δεν υπάρχει μπιφτέκι για να γυριστεί πια”.

“Η μεταστροφή της Μαριαλένας μού κόστισε συναισθηματικά και ήταν η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στο Survivor”, είπε για την αλλαγή στρατοπέδου της Μαριαλένας

Όσο για το αν “πατρόναρε” η ίδια συμπεριφορές και λόγια του Νίκου, όπως υποστήριζε η Μαριαλένα, η Άννα Μαρία τόνισε πως “όσες φορές προσπάθησα να “πατρονάρω” τις κουβέντες του Νίκου έγιναν και οι μεγαλύτεροι καβγάδες μας”, ενώ για το αν τελικά ο Ταβλαδάκης τους μετέφερε πως εκείνη, ο Τζέιμς και ο Νίκος είναι οι πιο μισητοί παίκτες, δήλωσε: “Ήταν μπροστά και ο James όταν είπε ότι είμαστε οι πιο μισητοί παίκτες και του είχα πει πώς μπορείς να βγάζεις ένα τέτοιο συμπέρασμα όταν είσαι τρεις εβδομάδες στο ξενοδοχείο και θεωρητικά χωρίς επικοινωνία, είναι κάτι που μπορεί να ξέρεις από πριν”. “Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός. Είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ίσως στη ζωή μου”, είπε τέλος για τον Μπάρτζη.

Exit mobile version