Γιώργος Κακοσαίος – Αρναούτογλου: Τι είπε για τον μπαμπά του, Γιάννη Πλούταρχο

LIFESTYLE

Γιώργος Κακοσαίος – Αρναούτογλου: Τι είπε για τον μπαμπά του, Γιάννη Πλούταρχο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Γιώργος Κακοσαίος - Αρναούτογλου: Ο Γιώργος Κακοσαίος κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον πατέρα του Γιάννη Πλούταρχο.

31.03.2021 | 09:50

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2Night Show» βρέθηκε ο γιός του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος. Στην πρώτη του τηλεοπτική του συνέντευξη ο ταλαντούχος γιός του Γιάννη Πλούταρχου μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει τον πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο, για χάρη της μεγάλης του αγάπης, της μουσικής. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε επίσης για την σχέση του με τον πατέρα του, το άγχος που αρχικά είχε η οικογένειά του για τα επαγγελματικά του βήματα στον χώρο της μουσικής αλλά και τη απόφασή του να μην αλλάξει το όνομά του.

Γιώργος Κακοσαίος: Τι είπε για τα αδέρφια του

Μιλώντας για τα αδέρφια του λέει: «Tραγουδάει η αδελφή μου η πρώτη, εγώ, η τρίτη αδελφή μου και ο μικρός αδελφός μας! Δηλαδή τραγουδάμε τα 4 από τα 5 παιδιά» για να συνεχίσει: «Eίχα άγχος αλλά το δούλεψα μέσα μου. Είτε είσαι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είτε όχι, θα κριθείς. Δε γίνεται να αρέσεις σε όλους. Δεν σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω το Κακοσαίος. Ξεκίνησα με αυτό το όνομα. Δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω!

Γιώργος Κακοσαίος: Για το ποδόσφαιρο

Ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Αλλά μια μέρα πήγα στην ομάδα και ανακοίνωσα ότι αποφάσισα να σταματήσω για να ξεκινήσω το τραγούδι. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκε λίγο όταν του είπα του πατέρα μου ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο για το τραγούδι, γιατί δεν ήμουν έτοιμος. Ο πατέρας μου, μου είπε αν δεν δουλέψεις πολύ μη μπεις στο χώρο αυτό. Έμαθα να παίζω κιθάρα μόνος μου από το διαδίκτυο γιατί δεν μπορούσα να πιέζομαι από τους δασκάλους. Από τότε που γεννήθηκα ήξερα ότι ο πατέρας μου ήταν γνωστός τραγουδιστής. Στα 12 κατάλαβα ότι όντως ο πατέρας μου ήταν διάσημος. Ενώ έλειπε πολύ όταν ήμασταν παιδιά δε νιώσαμε ποτέ την απουσία του. Πάντα ήταν εκεί κι ας έλειπε συχνά. Συμπλήρωνε το χρόνο που έχανε μαζί μας. Και η μητέρα μου ήταν εκεί βράχος».

Γιώργος Κακοσαίος: Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν του είπα ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής

Ο Γιώργος Κακοσαίος παραδέχθηκε πως: «τον πατέρα μου τον άγχωνε λίγο, γιατί στα 17 μου όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ασχοληθώ με το τραγούδι, δεν ήμουν έτοιμος. Ούτε και τώρα είμαι έτοιμος δηλαδή φωνητικά αλλά πριν δυο χρόνια δεν είχα μπει σε στούντιο ούτε έγραφα τραγούδια πολλά ούτε δούλευα τόσο πολύ». «Τη μέρα που ξεκίνησα η χροιά μου, η φωνή μου ήταν τελείως ακατέργαστη και θυμάμαι πως είχε γυρίσει η μάνα μου και μου είχε πει πως δεν ξεχωρίζει την χροιά μου. Εν τέλει σήμερα μου λέει η μάνα μου ότι είχε άδικο» πρόσθεσε τρυφερά ο νεαρός τραγουδιστής. «Μου είχε πει ο πατέρας μου, «αν δεν δουλέψεις επί δύο και επί τρία και επί πέντε, μην κάνεις τον κόπο να μπεις στον χώρο του τραγουδιού». Και όντως τον ακούω».

Γιώργος Κακοσαίος: Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι ένα έμφυτο και τάχιστα ανερχόμενο ταλέντο στο τραγούδι και στη σύνθεση, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα.

  •  Ο Γιώργος Κακοσαίος γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου του 2000
  • Είναι 21 ετών
  • Ανήκει στο Ζώδιο του Υδροχόου
  • Είναι γιος του Γιάννη Πλούταρχου
  • Είναι ο δεύτερος από τα πέντε παιδιά του διάσημου τραγουδιστή
  • Λάτρης της μουσικής από μικρή ηλικία, έχει κάνει μαθήματα κιθάρας, πιάνου και φωνητικής, ενώ παρακολουθεί και μαθήματα υποκριτικής
  • Ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή όταν ήταν 9 ετών και τραγούδησε το “Σου φωνάζω”
  • Πριν ασχοληθεί με το τραγούδι ήταν τερματοφύλακας στην ακαδημία του Παναθηναικού
  • Τα τραγούδια του, που κυκλοφορούν από την Panik Records, γίνονται αμέσως αγαπημένα του κοινού και των ραδιοφώνων. Το πρώτο single του Γιώργου Κακοσαίου ήταν το «Ψέματα», ενώ ακολούθησαν το «Έρωτας Μοιάζει» και το γιορτινό «Είναι Χριστούγεννα… Γι’ αυτό»
  • Η πρόσφατη επιτυχία του έχει τίτλο «Η Μία». Το τραγούδι ξεχωρίζει στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay, ενώ το music video (στο οποίο συμπρωταγωνιστεί η Τάνια Ταραμπάνκο) έγινε αμέσως YouTube trend και μέτρα σχεδόν μισό εκατομμύριο views σε λίγες ημέρες
  • Παράλληλα, ο Γιώργος Κακοσαίος έχει γράψει τραγούδια σε άλλους καλλιτέχνες και συγκεκριμένα, στον Γιάννη Πλούταρχο και την Έλλη Κοκκίνου
    Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι @giorgos_kakosaios κι έχει 54.800 followers

Γιώργος Κακοσαίος: Η τελευταία του επιτυχία

Γιώργος Κακοσαίος: Μία ακόμη επιτυχία του

Γιώργος Κακοσαίος: Και μερικές φωτογραφίες από τoν λογαριασμό του στο instagram:

Γιώργος Κακοσαίος: Με τον μπαμπά του Γιάννη Πλούταρχο

Δείτε ακόμη:

Χρύσα Μιχαλοπούλου στο The 2Night Show – Τι είπε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο
Σκληρή κριτική Ουγγαρέζου για το ταξίδι της Σπυροπούλου – «Πάντα αναίσθητη ήταν»
Άννα Μαρία: Ο Νίκος είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει
Exit mobile version