Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

09

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καλπαδάκης – Δοξιάδης: Η απάντηση για τον “έρωτα με την Τουρκάλα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλπαδάκης – Δοξιάδης: Η απάντηση για τον “έρωτα με την Τουρκάλα”

Καλπαδάκης - Δοξιάδης: Η σχέση που διατηρούσε ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα - Οι διάλογοι που παρουσίασε ο συγγραφέας

Τη δική του απάντηση στα όσα υποστηρίζει ο Απόστολος Δοξιάδης έστειλε ο διπλωματικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Βαγγέλης Καλπαδάκης. Σε επιστολή που έστειλε στο protagon, το οποίο φιλοξένησε το άρθρο του Απόστολου Δοξιάδη, ο Βαγγέλης Καλπαδάκης εγκαλεί τον συγγραφέα ότι «κατασκευάζοντας ψεύδη και επινοώντας ευφάνταστες θεωρίες, που διαστρεβλώνουν προκλητικά την πραγματικότητα, πασχίζει εδώ και μέρες να παρουσιάσει μια εικόνα ενός δήθεν σκανδάλου γύρω από την προσωπική μου ζωή και τη θητεία μου ως διευθυντής του διπλωματικού γραφείου Πρωθυπουργού».

Ο Βαγγέλης Καλπαδάκης σημειώνει ακόμη ότι «δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω στον πολιτικό βούρκο και κατήφορο», ενώ επισημαίνει ότι «η αφοσίωσή μου στον όρκο μου και στην προάσπιση των συμφερόντων της χώρας κρίθηκαν, κρίνονται και θα κρίνονται από τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς μου προϊσταμένους. Τα υπόλοιπα είναι απλώς συμβολή στην καλλιέργεια μίσους, φανατισμού και τοξικότητας».

Δείτε ακόμη: Ένα προαναγγελθέν σκάνδαλο: Ο διπλωματικός σύμβουλος του Τσίπρα και η Τουρκάλα

Η επιστολή-απάντηση Καλπαδάκη

«Ο κ. Απόστολος Δοξιάδης, κατασκευάζοντας ψεύδη και επινοώντας ευφάνταστες θεωρίες που διαστρεβλώνουν προκλητικά την πραγματικότητα, πασχίζει εδώ και μέρες να παρουσιάσει μια εικόνα ενός δήθεν σκανδάλου γύρω από την προσωπική μου ζωή και τη θητεία μου ως διευθυντής του διπλωματικού γραφείου Πρωθυπουργού. Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω στον πολιτικό βούρκο και κατήφορο. Είμαι περήφανος για τη μέχρι τώρα διαδρομή μου στη διπλωματική υπηρεσία την οποία υπηρετώ με βαθιά αγάπη για την πατρίδα μου και προσήλωση στο εθνικό συμφέρον, όπως γνωρίζουν όσοι έχουν εικόνα για την επαγγελματική μου υπόσταση, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Ως Ελληνας διπλωμάτης, η αφοσίωσή μου στον όρκο μου και στην προάσπιση των συμφερόντων της χώρας κρίθηκαν, κρίνονται και θα κρίνονται από τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς μου προϊσταμένους. Τα υπόλοιπα είναι απλώς συμβολή στην καλλιέργεια μίσους, φανατισμού και τοξικότητας -σε όλα αυτά δηλαδή τα οποία δεν χρειάζεται η πατρίδα μας. Βαγγέλης Καλπαδάκης, Διπλωματικός Σύμβουλος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις