Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρναούτη αποζημίωση: Τι απαντά ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη
ΕΛΛΑΔΑ

Αρναούτη αποζημίωση: Τι απαντά ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη

Αρναούτη αποζημίωση: Η απάντηση του Απόστολου Λύτρα για την αγωγή που κατέθεσε η Μίνα Αρναούτη ζητώντας αποζημίωση 960.000 ευρώ.

Μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη έδωσε την δική του απάντηση για την αγωγή που κατέθεσε η Μίνα Αρναούτη. Συγκεκριμένα η Αρναούτη, πέντε χρόνια μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, αξιώνει αποζημίωση 960.000 ευρώ. Ειδικότερα, διεκδικεί 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της οικογένειας Παντελίδη. «Υφίσταμαι επί πέντε έτη μέχρι σήμερα πογκρόμ χιλιάδων εξυβριστικών και προσβλητικών σχολίων εναντίον μου, ενώ παράλληλα δεχόμουν και απειλές για τη ζωή μου, από τρίτους, θαυμαστές του θανόντος, με συνέπεια να φοβάμαι για τη ζωή μου. Δέχτηκα μπούλινγκ όσο κανένας άλλος στη χώρα αυτή» ισχυρίζεται η ίδια με το ρεπορτάζ της Realnews.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδης, Απόστολος Λύτρας είπε σχετικά με την αγωγή:

«Να ενημερώσω ότι δεν είναι η πρώτη αγωγή. Υπάρχει απόφαση και μάλιστα εφετείου που καλεί την κυρία Αρναούτη να πληρώσει κάποια αποζημίωση στην οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμηση. Από εκεί και έπειτα, σε σχέση με την αγωγή που έχει κάνει η κυρία Αρναούτη, δεν υπήρχε κανένας σκοπός δυσφήμησής της αλλά αποκάλυψης της αλήθειας.

Τώρα αν κάποιος κάτω από μια ανάρτηση έχει κάνει κάποιο σχόλιο δεν είναι κάτι που αφορά την οικογένεια του Παντελίδη. Το να σχολιάσω τις 240 σελίδες αφήνω να το σχολιάσουν οι συνάδελφοι. Δυσφήμηση δεν είναι όταν αναζητάς την αλήθεια… Αυτό πίστευε η οικογένεια και αυτό πιστεύει. Δεν είναι το θέμα της το οικονομικό όπως έχει ακουστεί… Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα αυτό πίστευαν και συνεχίζουν να πιστεύουν… Αποζημίωση, αυτά τώρα είναι για το θεαθήναι» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις