Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ντέιβιντ Μπέκαμ γιοι: Ο ποδοσφαιριστής με τα αγόρια του, δείχνουν τα τατουάζ τους
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντέιβιντ Μπέκαμ γιοι: Ο ποδοσφαιριστής με τα αγόρια του, δείχνουν τα τατουάζ τους

Ντέιβιντ Μπέκαμ γιοι: Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής μαζί με τους γιούς του κάνουν "πάταγο" στο instagram,

Τα αγόρια του ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ, μαζί και ο ίδιος, έχουν τρελάνει το Instagram επιδεικνύοντας τα κορμιά τους ημίγυμνα, μεγάτα τατουάζ και καλλίγραμμα. Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής είναι η ζωντανή απόδειξη για το κλασικό ρητό “το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει”, καθώς η ομοιότητα με τους γιούς του είναι μεγάλη. Ωστόσο στην φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε ότι ο μικρότερος γιος της οικογένειας, Κρουζ, δεν φαίνεται να έχει κάνει ακόμη κάποιο τατουάζ. Αν και την πρωτιά σε αυτόν τον τομέα την παίρνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ακολουθεί ο μεγαλύτερος γιος του Μπρούκλιν. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι παράνομο για τους ανήλικους να κάνουν τατουάζ κάτω των 18 ετών, ακόμη και με γονική συναίνεση ενώ στις ΗΠΑ, οι περισσότερες πολιτείες επιτρέπουν σε κάποιον ανήλικο να κάνει, με την άδεια του γονέα ή του κηδεμόνα.

Δείτε ακόμη: Η Τζένιφερ Λόπεζ σε streaming συναυλία με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για εμβόλια κατά του κορoνοϊού

Μπέκαμ και αγόρια

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Τα 63 τατουάζ του

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει συνολικά 63 τατουάζ στο σώμα του ενώ το πρώτο του το έκανε το 1999 μετά τη γέννηση του μεγαλύτερου γιου του, Μπρούκλιν. Το 2000 έκανε έναν μεγάλο φύλακα άγγελο στην πλάτη του λέγοντας πως η ιδέα είναι πως ο άγγελος παρακολουθεί το γιο του Μπρούκλιν. Ακολούθησαν τατουάζ για τα υπόλοιπα παιδιά του, με τον πρώην ποδοσφαιριστή να λέει στο παρελθόν: «Τα τατουάζ μου έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους στη ζωή μου, τη γυναίκα μου και τους γιους μου, που θέλω πάντα μαζί μου».

Ντέιβιντ Μπέκαμ Βικτώρια

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έκανε τατουάζ τα μάτια της συντρόφου του

Ο 21χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ αποκάλυψε το νέο του τατουάζ – ένα ερωτικό γράμμα γραμμένο από την Αμερικανίδα ηθοποιό και μέλλουσα σύζυγό του – στο επάνω μέρος της πλάτης του, σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε με τους οπαδούς πριν λίγες ημέρες. Το συγκεκριμένο είναι το τελευταίο σε μια σειρά τατουάζ αφιερωμένα στην Νίκολα Πελτζ. Στο παρελθόν, έχει κάνει τατουάζ τα μάτια της και το όνομά της στον λαιμό του, αλλά και ένα ερωτικό ποίημα στον δεξιό καρπό του και το όνομα της γιαγιάς της Νίκολα, Τζίνα. Φαίνεται όμως πως όλα αυτά τα αφιερώματα δεν άρεσαν καθόλου στον παρουσιαστή της βρετανικής εκπομπής «Good Morning Britain», Πιρς Μόργκαν, που αναρωτήθηκε τι θα συμβεί σε περίπτωση που χωρίσει με την Νίκολα.

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Η φωτογραφία με το τατουάζ

Μπρούκλιν Μπέκαμ

Δείτε ακόμη:

Ο Μπραντ Πιτ με αναπηρικό αμαξίδιο σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες
Η Ζορζέτ από τις “Άγριες Μέλισσες” ποζάρει με την αδερφή της στο instagram
Τελικά θα γίνει μητέρα η Τζένιφερ Άνιστον; – Οι φήμες και η απάντηση της ίδιας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις