Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έπεσε από τον 7ο όροφο – Θεσσαλονίκη: Βουτιά στο κενό έκανε ένας άνδρας
ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε από τον 7ο όροφο – Θεσσαλονίκη: Βουτιά στο κενό έκανε ένας άνδρας

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας του

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του ένας άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, όταν έπεσε από τον 7ο όροφο στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Καρόλου Ντηλ στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το grtimes.gr αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει τον χώρο πραγματοποιώντας έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας 79 ετών ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης επιχείρησης.

Νεαρός άνδρας έπεσε στο κενό από 4όροφη πολυκατοικία

Νεαρός άνδρας έπεσε από τετραόροφη πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη στις (08/04). Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 05.00 τα ξημερώματα σε οικοδομή στην περιοχή της Τριανδρίας.

Ο άνδρας νεαρής ηλικίας φέρεται να έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, από την ταράτσα της τετραόροφης πολυκατοικίας καταλήγοντας στην οροφή σταθμευμένου αυτοκινήτου που βρισκόταν ακριβώς από κάτω.Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο φέροντας πολλαπλά τραύματα σε κρίσιμη κατάσταση.

Έπεσε από οικοδομή: Τραγικός θάνατος 60χρονης στο Κιλκίς

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 60χρονη γυναίκα που έπεσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου από τον 5ο όροφο οικοδομής στο κέντρο του Κιλκίς. Σύμφωνα με το eidisis.gr, η άτυχη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο από την πτώση στο πεζοδρόμιο της οδού Αριστοτέλους, κοντά στην πλατεία Ειρήνης, και όταν το ΕΚΑΒ την μετέφερε στο νοσοκομείο Κιλκίς ήταν ήδη νεκρή.

Είναι η δεύτερη πτώση από οικοδομή στο Κιλκίς μέσα σε λίγες ημέρες. Μόνο που στην πρώτη περίπτωση, στην οδό Σόλωνος, ο 60χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο επέζησε μιας και το σώμα του χτύπησε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, σπάζοντας τα πίσω παράθυρά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις