Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

18

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0: «Το χθεσινό χειρότερο και από το 1-5»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0: «Το χθεσινό χειρότερο και από το 1-5»

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0: Με πρωταγωνιστή τον Μπρούμα ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ.

Μια μελαγχολική για την ΑΕΚ διαπίστωση από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, εξέφρασε την άποψη πως το ματς του «Καραϊσκάκη» έδειξε τη διαφορά που έχουν αυτή τη στιγμή οι ομάδες ακόμα περισσότερο και από το 1-5 του ΟΑΚΑ.

Εξήγησε λοιπόν ότι το βαρύ σκορ σε ένα παιχνίδι είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, σε αντίθεση με την άνεση που επικράτησαν χθες οι «ερυθρόλευκοι» (αν και ξεκίνησαν χωρίς βασικούς τους άξονες) και έκανε την «Ένωση» να μοιάζει πολύ λίγη μπροστά τους.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι αυτό που απασχολεί πλέον είναι η σοβαρότητα του τραυματισμού του Λιβάι Γκαρσία, χαρακτηρίζοντας ενθαρρυντικό (εν αναμονή των αποτελεσμάτων της μαγνητικής) ότι σήμερα δεν πονούσε πολύ.

Αλμπάνης: «Μας μένει πικρία, θέλουμε την πρόκριση»

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Χρήστος Αλμπάνης, μιλώντας μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με 2-0, ανέφερε πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι πικραμένοι και τόνισε πόσο πολύ θέλουν την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Nova:

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια. Στην τελική προσπάθεια δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Κι εγώ προσωπικά. Είχαμε πάσες που δεν έπρεπε να γίνουν με αυτόν τον τρόπο. Μας μένει πικρία. Συνεχίζουμε. Σε κάθε ματς μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Δεν αξιολογούμε τον αντίπαλο με την βαθμολογική του κατάταξη ή τη δυναμικότητά του. Θέλουμε να κερδίσουμε κάποιο ντέρμπι, για τη δική μας αυτοπεποίθηση. Το τακτικό στήσιμο της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλό. Είχαμε ευκαιρίες. Η αδράνεια στο πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο έφερε το γκολ του Ολυμπιακού».

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ είπε: «Θέλουμε την πρόκριση. Είναι στόχος που μας έχει απομείνει, όπως και η έξοδος στην Ευρώπη. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις