Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Το σφύριγμα του Γκεστράνιους που τίναξε το παιχνίδι στον αέρα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Το σφύριγμα του Γκεστράνιους που τίναξε το παιχνίδι στον αέρα

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Ο Φινλανδός διαιτητής είπε στους παίκτες των πράσινων ότι ήταν λάθος του, παραδεχόμενος ότι έκανε λανθασμένη εκτίμηση της φάσης.

Ο Ματίας Γκεστράνιους ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τα πλέι οφ της Superleague. Στο 78ο λεπτό του αγώνα, ο Φινλανδός διαιτητής δεν άφησε το πλεονέκτημα σε μια φάση, στη συνέχεια της οποίας ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τον Μακέντα.

Ο Γκεστράνιους σφύριξε φάουλ του Λύρατζη πάνω στον Καμπετσή, τη στιγμή που ο Έλληνας επιθετικός πάσαρε στον Μακέντα και ο τελευταίος σκόραρε. Όπως είναι φυσικό, οι παίκτες του Μπόλονι “τρελάθηκαν”, με τον διαιτητή να τα χάνει και να δίνει αρχικά κίτρινη κάρτα στον Καμπετσή αντί για τον Λύρατζη. Αμέσως μετά, ο Γκεστράνιους αναγνώρισε το λάθος του και το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τον Παναθηναϊκό να χάνει την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ σ’ ένα κομβικό σημείο.

Μπόλονι: «Τα λεφτά που δίνουν στους ξένους διαιτητές, ας τα έδιναν σε μένα που έχω ορφανοτροφείο»

Ένα πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Λάζλο Μπόλονι προέκυψε στις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος προπονητής δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας, αναφέροντας πως «θα ήταν καλύτερα να δίνουν τα χρήματα σε μένα, που έχω ορφανοτροφείο στη Ρουμανία»! Επιπλέον, ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε πως η ομάδα του έχει χάσει τέσσερις βαθμούς από τη διαιτησία τελευταία, ενώ παραπονέθηκε και για το ότι οι ξένοι διαιτητές που έρχονται σε είναι από προηγμένες, ποδοσφαιρικά, χώρες.

Λάζλο Μπόλονι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις