Αλέξης Παππάς – Survivor: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρησή του

LIFESTYLE

Αλέξης Παππάς – Survivor: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρησή του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αλέξης Παππάς - Survivor: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρησή του

26.04.2021 | 14:17

Εκτός Survivor 4 βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα ο Αλέξης Παππάς. Ο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι, επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, έτοιμος για τη νέα καθημερινότητά του στην Αθήνα. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα ο Αλέξης είχε βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο των εντάσεων με τους συμπαίκτες τους να δηλώνουν… κουρασμένοι από την παρουσία του στο παιχνίδι.

Πριν από λίγο, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it», είδαμε την πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Παππά, όπως έχει καθιερωθεί να γίνεται στη συγκεκριμένη εκπομπή μετά την αποχώρηση κάποιου παίκτη από το παιχνίδι επιβίωσης.  Ο ίδιος λέει πως ήταν μεγαλύτερο κίνητρο για εκείνον να φέρει τον James σε προσωπική μονομαχία παρά να φτάσει στον τελικό.

«Σίγουρα θ έστησαν μεγάλο πάρτι τα παιδιά μετά την αποχώρησή μου»

Ο ίδιος φαίνεται να έχει ενημερωθεί από τον δικηγόρο του με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία όταν έφτασε στην Ελλάδα για την κατάσταση που επικρατεί έξω και αναφέρει ότι έχει έναν τρόπο να μεταφέρει την αλήθεια και να «κόβει γόνατα». Ο ίδιος αναφέρει πως η κόντρα με τον Τζέιμς Καφετζή είχε φτάσει στο απροχώρητο, σε σημείο μάλιστα που κούρασε και τον ίδιο, ενώ παραδέχτηκε ότι πολλές φορές ήταν καυστικός με όσα έλεγε.  Ο πρώην παίκτης του Survivor 4, δήλωσε πως περίμενε από κάποιον συμπαίκτη του να κάνει τη λάθος κίνηση και να την χρησιμοποιήσει εναντίον του όταν χρειαστεί.

Ο ίδιος χρονολογεί την αρχή της έκρηξης ανάμεσα σε εκείνον και τους αντιπάλους του, όταν ο Νίκος Μπάρτζης ζητούσε σε ένα παιχνίδι επίμονα να ζητήσουν φάουλ «Έριξε μερικά μπινελίκια» λέει χαρακτηριστικά ο Α. Παππάς. Για το ίδιο περιστατικό δηλώνει ότι ο Τζέιμς αρχικά υποστήριξε τον ίδιο ενώ μετά από λίγο άλλαξε στρατόπεδο και υποστήριξε τον Μπάρτζη. Εκείνη τη μέρα αναφέρει ότι αποφάσισε με τον πρώην συμπαίκτη του Κρις Σταμούλη να πάνε να ψάξουν φαγητό, κάτι το οποίο ο ίδιος ομολογεί ότι επετεύχθη. Βρήκαν φαγητό και το απήλαυσαν και οι δύο.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει κουραστεί, θέλει περισσότερο να φύγει παρά να μείνει»

Μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να γνωρίζεται με την Ε. Ελευθερίου από πριν, διαψεύδοντάς τες. Για τον «πρώην» του όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσε τον Τριαντάφυλλο, λέει «Δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις», ενώ ομολογεί πως ο τραγουδιστής έχει κουραστεί και θέλει περισσότερο να φύγει παρά να μείνει. Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε στην τριάδα του τελικού που προβλέπει να  είναι Νίκος, Μαριαλένα και Ηλίας, με τον τελευταίο να έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι.

Δείτε τη συνέντευξη του Αλέξη Παππά εδώ:

 

Exit mobile version