Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοπάρτι Βόλος συλλήψεις: Κατασχέθηκαν τα οχήματα των Dj
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοπάρτι Βόλος συλλήψεις: Κατασχέθηκαν τα οχήματα των Dj

Κορονοπάρτι Βόλος συλλήψεις: Κατάσχεση οχημάτων των Dj

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στον Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και για μη τήρηση των μέτρων κοινής ησυχίας. Οι δύο κατηγορούνται για το κορονοπάρτι κατά τις βραδινές ώρες της 25/26-04-2021 στην πόλη του Βόλου. Οι συλληφθέντες αναπαρήγαγαν μουσική σε υψηλή ένταση, μέσω ηχοσυστημάτων των οχημάτων τους, διαταράσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την κοινή ησυχία των περιοίκων στην οδό Τάκη Οικονομάκη, ενώ παράλληλα συνέβαλαν στην άσκοπη συγκέντρωση ατόμων και στην περαιτέρω παραμονή τους στο σημείο. Τα οχήματά τους, με τα οποία έπαιζαν μουσική κατασχέθηκαν, ενώ τους επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Σε προηγούμενους πρωταγωνιστές αντίστοιχων κορονοπάρτι στην καρδιά του Βόλου επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και για παράβαση των υγειονομικών διατάξεων .Σύμφωνα με πληροφορίες, και σήμερα ρομά από το Αλιβέρι παίζουν μουσική στο κορονοπάρτι της Τάκη Οικονομάκη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Πάντως, οι περίοικοι τις προηγούμενες βραδιές επιστράτευσαν όλη τη φαντασία τους για την αντιμετώπιση του φαινομένου, αφού έριξαν μέχρι και κουβάδες με νερό στους νεαρούς για να τους απομακρύνουν.

Κορονοπάρτι και στον Πύργο

Υπαίθριο κλαμπ θύμιζε η κεντρική πλατεία του Πύργου, το βράδυ της Κυριακής. Όπως αναφέρει το patrisnews, εκατοντάδες άτομα συγκεντρωμένα στο Επαρχείο και στην κεντρική πλατεία, έλαβαν μέρος σε ένα «αυτοσχέδιο» κορoνο-γλέντι με live μουσική, χορούς και ποτά στο χέρι. Μάλιστα αρκετοί δεν φορούσαν μάσκα, ενώ φυσικά δεν υπήρχαν και οι απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ τους.

Εύβοια: Πρόστιμο σε μπαρ για κορονοπάρτι με dj

Βαρύ πρόστιμο επέβαλαν οι αρμόδιες αρχές σε καφέ μπαρ, που διοργάνωσε κορωνοπάρτι με θαμώνες στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνος. Σύμφωνα με το evima.gr, ο ιδιοκτήτης του μπαρ εδώ και καιρό διοργάνωνε κορονοπάρτι με dj, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι σύχναζαν εκεί, ιδιαίτερα άτομα νεαρότερης ηλικίας.

Η έφοδος της αστυνομίας έγινε μετά από καταγγελία στο Α.Τ. Αλιβερίου το Σάββατο το βράδυ. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το μπαρ λειτουργούσε κανονικά και υπήρχαν και πελάτες. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει βαρύ πρόστιμο 8.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του μπαρ και 300 ευρώ σε όσους πελάτες
βρίσκονταν εντός και διασκέδαζαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις