Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 28/4/21: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 28/4/21: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 28/4/21: Ποιος θα φύγει από το "Survivor 4"

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 28/4/21: Τέσσερις μήνες σχεδόν αγωνίζονται οι παίκτες στο Survivor, μακριά από τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ειδικά αυτές τις ημέρες που διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα πλησιάζει είναι ακόμη πιο δύσκολη η απόσταση… Στο αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία, στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν φωνητικά μηνύματα με ευχές για αυτές τις άγιες ημέρες από την οικογένειά τους. Όπως ήταν επόμενο, σχεδόν όλοι οι παίκτες ξέσπασαν σε δάκρυα στο άκουσμα ότι ίσως ακούσουν ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά από τόσους μήνες που βρίσκονται μακριά τους.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Κόρομι ραγίζουν καρδιές με τα λόγια τους. Οι παίκτες νιώθουν νοσταλγία για τους δικούς τους ανθρώπους και το έπαθλο επικοινωνίας απόψε είναι κάτι που όλοι θέλουν να κερδίσουν καθώς θα τους δώσει την ευκαιρία να ακούσουν την οικογένειά τους μετά από πολύ καιρό. Ένα πολύ συναισθηματικά φορτισμένο επεισόδιο του Survivor θα παρακολουθήσουμε απόψε…

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 28/4/21: Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 28/4/21: Ποιος θα φύγει;

Μειώνονται σιγά σιγά οι παίκτες του “Survivor 4”, οι οποίοι οδεύουν προς τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου. Αυτή τη βδομάδα οι δύο ασυλίες του παιχνιδιού μοιράστηκαν, αφού τη μία κέρδισαν οι Κόκκινοι και την άλλη οι Μπλε. Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν συνολικά τέσσερις, δύο από κάθε ομάδα.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως είχαμε ήδη πει, είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο παίκτης βγήκε μέσα από την κάλπη, καθώς θεωρείται ο πιο αδύναμος στα αγωνίσματα, χαρακτηρισμό με τον οποίο συμφώνησε ακόμη κι ο ίδιος. Ο δεύτερος υποψήφιος των Μπλε είναι ο Τζέιμς Καφετζής, τον οποίο υπέδειξε ο Παύλος Γαλακτερός ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, με τους δύο – αλλά και τον Νίκο Μπάρτζη – να οδηγούνται τελικά σε καβγά.

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 28/4/21: Ποιος θα φύγει; 

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους, με την κάλπη να “δείχνει” τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είναι για 9η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. Υπενθυμίζεται, μάλιστα, πως ο γνωστός τραγουδιστής έσπασε πρόσφατα το ρεκόρ του Ντάνου στις υποψηφιότητες. Όσο για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από τους Κόκκινους – και τέταρτο υποψήφιο συνολικά – αυτός είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, τον οποίο υπέδειξε ο Ηλίας Μπόγδανος, που κατάφερε να εξασφαλίσει το τοτέμ ατομικής ασυλίας. Ένας από τους τέσσερις παίκτες θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το “Survivor 4” το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (28/04) και, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, αυτός θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Survivor: Πόσα χρήματα μπαίνουν στον “κουμπαρά” παρόχων-ΣΚΑΙ-Acun από τις ψηφοφορίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις