Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατούνα έγκυος: Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία – Πέθανε ξαφνικά 30χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Κατούνα έγκυος: Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία – Πέθανε ξαφνικά 30χρονη

Κατούνα έγκυος: Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε στην Κατούνα και την ευρύτερη περιοχή την Μεγάλη Παρασκευή ο θάνατος νεαρής γυναίκας.

Στο πένθος βυθίστηκε ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής η τοπική κοινωνία της Κατούνας στην Αιτωλοακαρνανία από τον ξαφνικό θάνατο 30χρονης εγκύου. Η νεαρή Μαρία Κιοσεντερλή βρισκόταν, μάλιστα, στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με το agriniopress, ο θάνατός της αποδίδεται σε μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας). Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, όπου και την εντόπισε νεκρή ο σύζυγός της.

«Είναι κάτι που δυστυχώς δεν προλαμβάνεται και η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει. Ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία», δήλωσε η ιατροδικαστής Βασιλική Τζιόλα. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας στις 12:00 π.μ. της Δευτέρας του Πάσχα.

«Πάρε με να ξανά είμαστε μαζί» – Συγκλονίζει ο άνδρας της 30χρονης εγκύου που πέθανε

Την ίδια ώρα, απαρηγόρητος ο σύζυγός της, αδυνατεί να πιστέψει το βαρύ χτύπημα της μοίρας, παρά τα λόγια παρηγοριάς που δέχεται. Την αποχαιρέτησε με το εξής συγκλονιστικό μήνυμα: «Αστέρι μου έρχονται όλοι και μου λένε ζωή σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα. Μιλάω καρδιά μου στο κινητό θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου πάρε με καρδιά μου πάρε με σε ικετεύω να ξανά είμαστε μαζί».

Ο έμπειρος διασώστης του ΕΚΑΒ, Βασίλης Καραμάνης αναφέρει σε ανάρτησή του:

Σήμερα, 30/04/21, Μεγάλη Παρασκευή στην Κατούνα, “σταυρώθηκε” μια Μάνα με το αγέννητο παιδί της ως άλλος Χριστός. Η αδιαφορία όλων των υπευθύνων για το κέντρο υγείας που παραμένει κλειστό, καλά κρατεί… Κατά τα άλλα, καλό Πάσχα κε δήμαρχε, εμείς στην Κατούνα έχουμε πένθος πάλι…

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν το Κέντρο Υγείας εφημέρευε ότι η 30χρονη θα είχε σωθεί . Σίγουρα όμως θα είχε άμεσης βοήθειας και δεν θα χανόταν πολύτιμος χρόνος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Διότι όπως αποκάλυψε στο agriniosite.gr o διασώστης του ΕΚΑΒ, Βασίλης Καραμάνης υπήρξαν άλλες περιπτώσεις που κατέληξαν από Αμφιλοχία, Αετό κ.τ.λ εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης και της μη εφημερίας του Κέντρου Υγείας.

EKAB
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις