Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δράκος νοτίων προαστίων: Τρόμος στη Βούλα, τρεις επιθέσεις σε κοπέλες
ΕΛΛΑΔΑ

Δράκος νοτίων προαστίων: Τρόμος στη Βούλα, τρεις επιθέσεις σε κοπέλες

Δράκος νοτίων προαστίων: Ανησυχία στη Βούλα καθώς ένας άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σε τρεις κοπέλες.

Τρεις επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια και γυναίκες με σκοπό να τις βιάσει πραγματοποιήθηκαν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα από άγνωστο άνδρα που στήνει καρτέρι στις περιοχές Βάρης – Βουλιαγμένης. Όπως καταγγέλλουν τα θύματα, ο «δράκος με το τζόκεϊ», μελαχρινός, μετρίου αναστήματος και αλλοδαπός πλησιάζει τα κορίτσια δήθεν για να ζητήσει βοήθεια λέγοντας ότι θέλει να πάει στο Ελληνικό.

Όταν εκείνα ανυποψίαστα σταματήσουν για να του δώσουν οδηγίες για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει, ορμάει πάνω τους για να τα ακινητοποιήσει. Σημειώνεται ότι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας- Βάρης – Βουλιαγμένης δέχθηκε τρεις καταγγελίες. Οι αστυνομικοί με οδηγό τις καταθέσεις των θυμάτων «χτενίζουν» την περιοχή και στήνουν μπλόκα για να καταφέρουν να εντοπίσουν το δράστη.

Οι καταγγελίες

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας- Βάρης – Βουλιαγμένης δέχθηκε τρεις καταγγελίες από τρία κορίτσια, ηλικίας 15 ετών η πρώτη περίπτωση, 16 ετών η δεύτερη περίπτωση (πρόκειται για δύο 16χρονες που ήταν μαζί όταν ο «σάτυρος με το τζόκεϊ» τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να βάλουν τις φωνές και ο δράστης να εξαφανιστεί στη θέα των διερχόμενων οχημάτων) και η τρίτη επίθεση σημειώθηκε σε βάρος μιας κοπέλας 24 ετών που και εκείνη τη γλίτωσε τελευταία στιγμή από τα νύχια του.

Φωτογραφία του δράστη ανέβασε και ο αδερφός της μίας εκ των τριών θυμάτων, ζητώντας από όσους δουν την ανάρτηση να επικοινωνήσουν μαζί του, αν γνωρίζουν κάτι. Σημειώνεται ότι η εν λόγω κοπέλα σπουδάζει Εγκληματολόγία, ενώ ο αδερφός της Μηχανικός.

Δείτε ακόμη: 
Γηροκομείο Χανιά: Σοκάρουν νέες μαρτυρίες – Εικόνες ντροπής για τις κακομεταχειρίσεις στη δομή
Η Ελλάδα θέτει σε ισχύ το πράσινο διαβατήριο και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τουρίστες
«Δεν βρήκαμε θρόμβωση» λέει ο ιατροδικαστής της οικογένειας της 44χρονης στη Χαλάστρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις