Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Profesor La casa de papel: Αποχαιρέτησε την σειρά με ένα βίντεο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Profesor La casa de papel: Αποχαιρέτησε την σειρά με ένα βίντεο

Profesor La casa de papel: Το βίντεο που ανέβασε μετά το τέλος των γυρισμάτων

Η αγαπημένη και πασίγνωστη ισπανική σειρά «La Casa de Papel» του Netflix, έφτασε στο τέλος της, με τα γυρίσματα της 5η σεζόν να ολοκληρώνονται σήμερα. Η στενοχώρια μας δεν περιγράφεται, όπως και αυτή των πρωταγωνιστών της σειράς, η οποίοι έχουν ταυτιστεί απόλυτα με τον ρόλο. Το τέλος της δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον «εγκέφαλο» της σειράς, τον τηλεοτπικό «Profesor». Ο Alvaro Morte, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε το πρόσωπό του, χωρίς να μιλάει καθόλου. Καταλαβαίνουμε βέβαια πως μπορεί να νιώθει.

O ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Αφήνοντας για τελευταία φορά το πλατό του Casa de Papel. Τα λόγια δεν είναι απαραίτητα. Είμαι ευγνώμων για τόσα πολλά, για τα πάντα. Στους φανς (πρώτα από όλα), σε ολόκληρη την ομάδα της Vancouver Media και στο Netflix. Και σε εσένα αγαπητέ μου Profesor. Θα μου λείπουν οι καλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ». Μέσα σε λίγα λεπτά η ανάρτησή του έγινε viral,, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte)

Θα δούμε την Ναιρόμπι στη νέα σεζόν;

Η Ναιρόμπι υπήρξε από τους αγαπημένους χαρακτήρες στην σειρά, αφού πάντα ήταν υποστηρικτική και καθόλου παρορμητική. Στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον Γανδία, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα την ξαναδούμε στη σειρά. Σύμφωνα όμως με τα spoilers, η Ναιρόμπι, κατά κόσμο Άλμπα Φλόρες, θα επιστρέψει. Πώς θα την δούμε όμως αφού θα έχει πεθάνει; Μέσω flashbacks είναι η απάντηση, η οποία μας επιβεβαίωνει τα χειρότερα σενάρια, ότι δηλαδή είναι νεκρή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις