Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παιδί: Δημοσίευσαν φωτογραφίες για τα γενέθλια του γιου τους
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παιδί: Δημοσίευσαν φωτογραφίες για τα γενέθλια του γιου τους

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παιδί: Δημοσίευσαν φωτογραφίες για τα γενέθλια του γιου τους

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι, ο οποίος έκλεισε τα δύο. Οι πολυσυζητημένοι και πάντα στην επικαιρότητα δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, έδωσαν στη δημοσιότητα μία νέα φωτογραφία του μικρού, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του. Το ζευγάρι δημοσίευσε τη φωτογραφία του Άρτσι στην ιστοσελίδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού τους, Archewell. Σε αυτήν, βλέπουμε τον γιο τους να στέκεται γυρισμένος με την πλάτη στον φακό, στον κήπο της βίλας τους στο Λος Αντζελες και να κοιτά ψηλά τον ουρανό κρατώντας μπαλόνια.

Η φωτογραφία του Άρτσι:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan and Harry (@archwellorg)

Η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε σύσσωμη για τα γενέθλια του Άρτσι

Σημειώνεται ότι, παρά τις εντάσεις ανάμεσα στους Σάσεξ και το Παλάτι, η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε σύσσωμη για τα γενέθλια του Άρτσι. Η βασίλισσα Ελισάβετ τού ευχήθηκε ολόψυχα μέσα από τον λογαριασμό του παλατιού στα social media. “Ευχόμαστε στον Άρτσι Μαουντμπάτεν Γουίνσδορ χαρούμενα δεύτερα γενέθλια” γράφει το μήνυμα που συνοδεύεται από μια φωτογραφία από την πρώτη εμφάνιση του μικρού στον κόσμο. Ο παππούς του, πρίγκιπας Κάρολος, από την άλλη πλευρά, ευχήθηκε στον Άρτσι δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ίδιου δίπλα στον Χάρι, που κρατά τον γιο του στην αγκαλιά του.

Ο παππούς του, πρίγκιπας Κάρολος, από την άλλη πλευρά, ευχήθηκε στον Άρτσι δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ίδιου δίπλα στον Χάρι, που κρατά τον γιο του στην αγκαλιά του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις