Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 4 spoiler 9/5: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού
LIFESTYLE

Survivor 4 spoiler 9/5: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Survivor 4 spoiler 9/5: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει βουτιές με τα δελφίνια και το έπαθλο φαγητού

Μετά την αποχώρηση του Παύλου από την ομάδα των μπλε, μια νέα μέρα ξημερώνει στο Survivor και το επεισόδιο της Κυριακής υπόσχεται πολλές ανατροπές και εκπλήξεις. Το έπαθλο για τον νικητή αυτή τη φορά θαδιαφέρει αρκετά από τα προηγούμενα, αφού η ομάδα, που θα κερδίσει θα πάει στο πάρκο των δελφινιών και θα κολυμπήσει μαζί με τα δελφίνια. Όλο αυτό βέβαια θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό έπαθλο φαγητού, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Ο στίβος μάχης και ο τελικός στόχος θα είναι για ακόμη μια φορά πολύ απαιτητικός  και θα δούμε έναν πολύ όμορφο αγώνα. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στις καθιερωμένες ίντριγκες, με τους παίκτες να δημιουργούν πολλές εντάσεις με μια νέα κόντρα που δεν περιμέναμε ποτέ. Αυτή τη φορά, Ελένη και Καρολίνα διαφωνούν πολύ έντονα, με την παίκτρια των Μπλε να φαίνεται εμφανώς επηρεασμένη από την αποχώρηση του φίλου της, Παύλου.

Ποια ομάδα κερδίζει αύριο Κυριακή

Πάμε, όμως στο σημαντικότερο νέο που δεν είναι άλλο από τον νικητή. Οι δύο ομάδες πλέον, έχουν δυναμώσει πολύ . Οι αποχωρήσεις έχουν ξεδιαλύνει το τοπίο και οι προβλέψεις γίνονται δυσκολότερες. Οι καιρικές συνθήκες δεν θα ευνοήσουν τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο. Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν την ομάδα των μπλε να είναι και οι νικητές στο έπαθλο φαγητού της Κυριακής και να απολαμβάνουν το κολύμπι με τα δελφίνια αλλά και το πλούσιο έπθλο φαγητού. Μένει μόνο να το διαπιστώσουμε στο αυριανό επεισόδιο.

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Κυριακής 9/5

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις