Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ Άρης: Μάχη γοήτρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ Άρης: Μάχη γοήτρου

ΑΕΚ Άρης: Με εξασφαλισμένη την έξοδό τους στην Ευρώπη, η ΑΕΚ και ο Άρης αγωνίζονται στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας με στόχο να μην... χάσουν!

Με εξασφαλισμένη την έξοδό τους στην Ευρώπη, η ΑΕΚ και ο Άρης αγωνίζονται στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας με στόχο να μην… χάσουν! Η ΑΕΚ μετά τον εκτός εδρας αγώνα της στην Τρίπολη με τον Αστέρα θέλει την νίκη για λόγους γοήτρου. Έτσι το Σάββατο η ΑΕΚ, η οποία πέρασε από «χίλια κύματα» (απανωτές ήττες!) κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και μετά τις τελευταιες επιτυχίες της υποδέχεται τον Άρη ο οποίος στην τελευταία στροφή, στα τελευταία 400 μέτρα, έχασε την δεύτερη θέση!

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Η ΑΕΚ, λοιπόν, που έρχεται με… φόρα, θέλει να πάρει… εκδίκηση από τον Άρη, ο οποίος έχει πολλές νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια στο ΟΑΚΑ! Βέβαια ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς την ομάδα του με την καλύτερη εντεκάδα. Βέβαια με το εισιτήριο της Ευρώπης στο χέρι ίσως χρησιμοποιήσει και νέα παιδιά, προκειμένου να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται σήμερα!

Η προϊστορία με το μέρος του

Από την πλευρά του ο προπονητής των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης, ο Άκης Μάντζιος θα παίξει με στόχο την νίκη έχοντας και την… προϊστορία με το μέρος του, θέλοντας να αποδείξει πως ο Άρης με το σπαθί του έφθασε στα ευρωπαϊκά σαλόνια! Θέλει η ομάδα του να αποχαιρετήσει το φετινό πρωτάθλημα με μια ακόμη νίκη επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις