Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κόμπι Μπράιαντ θάνατος: Ο Μάικλ Τζόρνταν αποκαλύπτει την τελευταία συνομιλία τους
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόμπι Μπράιαντ θάνατος: Ο Μάικλ Τζόρνταν αποκαλύπτει την τελευταία συνομιλία τους

Κόμπι Μπράιαντ θάνατος: Αποκάλυψε τα τελευταία τους μηνύματα το Μάικλ Τζόρνταν

Έχουν περάσει 15 μήνες από την μοιραία συντριβή ελικοπτέρου, όπου έχασε τη ζωή του ο θρύλος των Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του Τζίτζι, και ακόμα μας φαίνεται απίστευτο. Το Σάββατο, ο αείμνηστος Μπράιαντ θα τιμηθεί στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame και εκ μέρος του θα μιλήσει ο Μάικλ Τζόρνταν. Αλλά πριν από την ομιλία του, ο Τζόρνταν έδειξε στον Jackie MacMullan του ESPN ποια ήταν τα τελευταία του μηνύματα με τον Μπράιαντ πριν την συντριβή στις 26 Ιανουαρίου 2020. Η συζήτηση είχε να κάνει με μια τεκίλα και με την προπόνηση, κάτι που είναι αναμενόμενο να πουν δύο φίλοι. Κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει το παιχνίδι που του επιφύλασσε η μοίρα.

Ο Τζόρνταν του είχε στείλει ένα μπουκάλι από τη δική του συλλογή για να δοκιμάσει, με τον Κόμπι να απαντά «Η τεκίλα είναι απίθανη, σε ευχαριστώ αδερφέ μου», ενώ πριν είχε ακολουθήσει ο διάλογος:

  • «Η οικογένεια καλά;»
  • «Μια χαρά. Η δική σου;»
  • «Μια χαρά»

Ο Τζόρνταν ήταν σαν μεγάλος αδερφός του Μπράιαντ

Ο Τζόρνταν ήθελε να μιλήσει στον Μπράιαντ για την ομάδα μπάσκετ της κόρης του – την οποία προπονούσε. «Ήταν πραγματικά προπονητής της Τζίτζι», είπε ο Τζόρνταν, «οπότε τον πείραζα για αυτό».

  •  «Ελπίζω να τα πούμε σύντομα. Κόουτς Κόμπι». «Πρόσθεσα αυτό το μικρό emoji που κλαίει / γελάει», είπε ο Τζόρνταν.
  •  «Κάθομαι στον πάγκο αυτή τη στιγμή και συντρίβουμε την αντίπαλη ομάδα 45-8»

«Το λατρεύω αυτό το τελευταίο μήνυμα, γιατί δείχνει πόσο ανταγωνιστικός τύπος ήταν ο Κόμπι» είπε στο ESPN ο Τζόρνταν, που έχει αναλάβει να κάνει και την ομιλία για την εισαγωγή του Κόμπι στο Hall of Fame. Είναι γνωστό ότι ο Τζόρνταν ήταν σαν μεγάλος αδερφός του Μπράιαντ και οι δύο ήταν κοντά από τότε που μοιράστηκαν το ίδιο γήπεδο. Ο 58χρονος και έξι φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ ξέρει ότι το Σάββατο θα είναι μια δύσκολη μέρα για αυτόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις