Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Αλούπη κάλυκες: Ακραίο το θέαμα στο κουτί με τις πάνες του μωρού της
LIFESTYLE

Χριστίνα Αλούπη κάλυκες: Ακραίο το θέαμα στο κουτί με τις πάνες του μωρού της

Χριστίνα Αλούπη κάλυκες: Ακραίο το θέαμα στο κουτί με τις πάνες του μωρού της

Αυτό που συνέβη στη Χριστίνα Αλούπη δεν έχει προηγούμενο. Η γνωστή παρουσιάστρια έσπευσε να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους  στο Instagram. Ούσα σοκαρισμένη και χωρίς να μπορεί να κρύψει την έκπληξή της, εξήγησε μέσα από  story της στο Instagram ότι πρόκειται για το πιο περίεργο πράγμα που της έχει συμβεί όλα αυτά τα 11 χρόνια που ζει στην Αμερική.  Ειδικότερα, η παρουσιάστρια είχε παραγγείλει από το Internet ένα κουτί με πάνες για το παιδί της, τον δυο ετών γιο που έχει αποκτήσει με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο.

Όταν λοιπόν παρέλαβε το πακέτο και άνοιξε τη συσκευασία, βρήκε μέσα τέσσερις κάλυκες από σφαίρες και όπως ήταν φυσικό έπαθε σοκ. “Ανοίγω ένα κουτί πάνες για τον δίχρονο γιο μου από το Ιντερνετ και τι βρίσκω μέσα; Κάλυκες από σφαίρες στον πάτο του κουτιού. Δεν σας κάνω πλάκα, απίστευτο” είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε τη συμβουλή των followers σχετικά με το αν πρέπει να πάει στην αστυνομία ή όχι.

Να υπενθυμίσουμε, ότι  γνωστή παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη κατοικεί μόνιμα μαζί με την οικογένειά της στην Αμερική και μόλις πέρισυ το καλοκαίρι κατάφερε να επισκεφθεί τη χώρα μας έπειτα από πολλούς μήνες λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ίδια είχε μιλήσει για την κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική λόγω του κορωνοϊού, σημειώνοντας ότι τα πράγματα πάνε «από το κακό στο χειρότερο», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνουν το χειμώνα που μας πέρασε στην Ελλάδα. Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», είχε εξομολογηθεί ότι θα ήθελε πολύ να μείνει με το σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους στην Ελλάδα, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις