Φάρμα spoiler – τελικός: Ποια η τελική πεντάδα – Πότε θα μεταδοθεί το φινάλε

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φάρμα spoiler – τελικός: Ποια η τελική πεντάδα – Πότε θα μεταδοθεί το φινάλε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Φάρμα spoiler - τελικός: Ποια η τελική πεντάδα - Πότε θα μεταδοθεί το φινάλε

13.05.2021 | 10:30

Μπορεί η Φάρμα να φαίνεται πως έχει μέλλον ακόμη σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στους δέκτες μας, ωστόσο την περασμένη Κυριακή έπεσε η αυλαία για το ριάλιτι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες γυρίστηκε ο μεγάλος τελικός. Οι παίκτες έχουν πλέον επιστρέψει στα σπίτια τους και εμείς θα δούμε τα συγκεκριμένα επεισόδια γύρω στις 10 Ιουνίου, σε ένα μήνα περίπου. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τις αποχώρησεις να γίνονται περισσότερες μέχρι να φτάσουμε στην τελική πεντάδα και στην τελική τριάδα. Πολλά είναι τα spoiler που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ωστόσο, φαίνεται πως πέντε θα είναι αυτοί που θα τα καταφέρουν. Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντίνος Μακρής, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κάτια Δέδε και Κώστας Γκρέκας.

Απ’ ότι φαίνεται η τελική αναμέτρηση θα είναι ανδρική υπόθεση με Ντούπη, Βασίλη και Γκρέκα να διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα «τηλε-αγρότη», το έπαθλο των 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο! Αν και για τους περισσότερους το μεγαλύτερο φαβορί για τη νίκη είναι ο σχεδόν αήττητος Κωνσταντίνος Μακρής, φημολογείται έντονα πως η ανατροπή έδωσε ρέστα και σε αυτό το ριάλιτι με το όνομα του Κώστα Γκρέκα να φλερτάρει με τον τίτλο του «τροπαιούχου».

Δεύτερος κύκλος το φθινόπωρο

Μάλιστα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τελικού επέστρεψαν όλοι όσοι είχαν αποχωρήσει, ακόμα και οι παίκτες που είχαν φύγει από τη «Φάρμα» οικειοθελώς. Ο τελικός αναμένεται να προβληθεί στο τέλος του μήνα, ενώ ήδη τα στελέχη του σταθμού έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον δεύτερο κύκλο, που θα «προσγειωθεί» στις μικρές οθόνες το φθινόπωρο, με τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα και τον Σάκη Τανιμανίδη πάλι ως βασικό παρουσιαστή!Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη αρχίσει το κάστινγκ για τους νέους παίκτες, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στην καρδιά του καλοκαιριού, αμέσως μετά το τέλος του πρώτου κύκλου.

 

Ετικέτες
Exit mobile version