Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 16/5: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο!
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 16/5: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο!

Survivor spoiler σήμερα 16/5: Νέες ομάδες απόψε!

Survivor spoiler σήμερα 16/5: Αναπάντεχες οι εξελίξεις στο Survivor 4, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, η οποία προκάλεσε την ψυχολογική κατάρρευση του πολύ καλού του φίλου, Νίκου Μπάρτζη, του οποίου η παραμονή στο παιχνίδι βρίσκεται στον “αέρα”. Στο επεισόδιο της Κυριακής (16/05), θα παρακολουθήσουμε ένα έκτακτο Συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες πως από εδώ και πέρα η προσπάθειά τους γίνεται “πιο ατομική”, ενώ δύο νέες ομάδες δημιουργούνται.

Survivor: Οι αλλαγές που έγιναν στο ριάλιτι επιβίωσης με τους παίκτες και τις ομάδες

Υπενθυμίζεται, ότι είναι η τρίτη φορά που γίνεται ανακατάταξη των ομάδων φέτος. Οι δύο νέες ομάδες διαμορφώνονται ως εξής:

Στους Μπλε θα είναι οι Τριαντάφυλλος, Κόρο, Καρολίνα, Μαριαλένα.

Στους Κόκκινους θα είναι οι Ηλίας, Σάκης, Ελένη, Ασημακόπουλος, Νικολέτα.

https://twitter.com/naco_channel/status/1393543345859932160?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1393543345859932160%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fpsixagogia%2Ftileorasi%2Fsurvivor-spoiler-pos-diamorfonontai-oi-nees-omades-poioi-kerdizoyn-to-epathlo.9232763.html

Την ίδια ώρα, τόσο στο έκτακτο Συμβούλιο του νησιού, όσο και στο αγώνισμα απών είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε κάποια προβλήματα υγείας τις προηγούμενες μέρες και εξετάστηκε από γιατρούς. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, πάντως, το “alter ego” του Τζέιμς Καφετζή αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 4, ακολουθώντας τον φίλο του. Την ίδια στιγμή, άλλα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θέλουν τη νέα Μπλε ομάδα να είναι η νικήτρια του αποψινού επάθλου φαγητού.

Survivor spoiler σήμερα 16/5: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο!

Survivor: James Καφετζής: «Συγκινήθηκα με τα σχόλια του κόσμου, έκλαιγα μέσα στο αεροπλάνο»

Ο James Καφετζής έφτασε χθες στην Ελλάδα νωρίς το μεσημέρι και το ίδιο απόγευμα έτυχε πολύ θερμής υποδοχής στο νησί του, τη Ρόδο από τους συγγενείς, τους φίλους και τους φαν του.  Ο πρώην παίκτης, όπως παρακολουθήσαμε όλοι προς έκπληξή μας, είχε τέτοια υποδοχή στην κεντρική πλατεία στο Φαληράκι στη Ρόδο που μείναμε όλοι άφωνοι με τις εκδηλώσεις του κόσμου που φανατισμένα φώναζε τα αγαπημένα συνθήματα της μπλε ομάδας, των λιονταριών, στην οποία αγωνίστηκε ο James από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο James γνωρίζοντας ότι βάσει συμβολαίου που έχει υπογράψει με την παραγωγή του Survivor δεν πρέπει να μιλήσει καθόλου για το παιχνίδι και ό,τι αφορά σε αυτό, δεν κατάφερε να κρατήσει το στόμα του εντελώς κλειστό. Όταν άκουσε μία δημοσιογράφο που επίμονα τον ρωτούσε διάφορα την ώρα που κατευθυνόταν από την αίθουσα αφίξεων στο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο, τον ρώτησε και για την αγάπη του κόσμου, εκείνος είπε φορτισμένος συναισθηματικά: “Συγκινήθηκα με τα σχόλια του κόσμου, έκλαιγα μέσα στο αεροπλάνο”.

Πού να ήξερε ότι λίγη ώρα αργότερα θα έβλεπε και έμπρακτα αυτή την αγάπη του κόσμου να εκφράζεται προς το πρόσωπό του καθώς στον ουρανό της Ρόδου έπεφταν πυροτεχνήματα αλλά και καπνογόνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις