Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κάρολαιν σύζυγος: «Υπάρχουν στοιχεία», έρευνες σε πολλά μέτωπα
ΕΛΛΑΔΑ

Κάρολαιν σύζυγος: «Υπάρχουν στοιχεία», έρευνες σε πολλά μέτωπα

Κάρολαιν σύζυγος: Είναι σημαντικό να μην διαρρεύσουν πληροφορίες

Ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, δείχνει την πλήρη εμπιστοσύνη του στην ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με όσα είπε στο Mega, υπάρχουν στοιχεία, που μπορούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας. Είναι, όμως, σημαντικό να μην διαρρέονται πληροφορίες που θα μπορούσαν να πάνε πίσω τις έρευνες ή να παραπλανήσουν τις Αρχές. «Είναι απίστευτη στήριξη που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Αναγνωρίζω πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να βοηθήσει. Σας ευχαριστώ όλους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Η έρευνα συνεχίζεται και είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και λεπτομέρειες που χειρίζονται με την απαραίτητη μυστικότητα. Οι πληροφορίες είναι πολλές και αξιολογούνται», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι η αστυνομία έχει ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα στη διαδικασία και σε μένα μεταφέρονται αυτά που έχουν αξία». Ακόμα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ δεν γνωστοποίησε εάν ο 32χρονος μετέβη στη ΓΑΔΑ ή όχι για να αναγνωρίσει τον Γεωργιανό που συνελήφθη στον Έβρο.

Τα αποτυπώματα DNA

Διενεργείται τεράστια προσπάθεια για να προχωρήσει η διαδικασία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, κατά το διάστημα που διαπράχθηκε το έγκλημα. Τέλος  οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν τα αποτελέσματα από το DNA, πριν καταλήξουν σε συμπεράσματα σχετικά με την εμπλοκή ή μη του Γεωργιανού στη ληστεία και στον φόνο της 20χρονης. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στο σπίτι αποτυπώματα και DNA που χαρακτηρίζονται «αξιοποιήσιμα», χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει προκύψει ταύτισή τους με στοιχεία σεσημασμένων κακοποιών. Πάντως, δεν έχουν αποκλείσει τελείως τον Γεωργιανό ως ύποπτο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις