Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Γλυκά Νερά Γεωργιανός: Στην ανακρίτρια για τη ληστεία στο Πικέρμι
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά Γεωργιανός: Στην ανακρίτρια για τη ληστεία στο Πικέρμι

Γλυκά Νερά Γεωργιανός: Εξετάζεται αν συνδέεται με τη δολοφονία της Κάρολαιν

Ο 43χρονος Γεωργιανός, που έπιασαν στα σύνορα του Έβρου με πλαστά έγγραφα, και κατηγορείται για τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζεύγους στο Πικέρμι, οδηγήθηκε ενώπιον της 11ης ανακρίτριας. Ακόμα, ερευνάται το ενδεχόμενο να σχετίζεται με την δολοφονία της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την Παρασκευή στους Κήπους Έβρου, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ληστεία και απλή σωματική βλάβη.

Κατηγορείται ως ο δράστης της βίαιης ληστείας σε σπίτι στο Πικέρμι στις 7 Μαρτίου, όπου μαζί με συνεργούς του έδεσαν και χτύπησαν έναν 93χρονο άνδρα, την κατάκοιτη σύζυγό του και την οικιακή βοηθό του ζεύγους. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος να σχετίζεται με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αν και δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία που να τον συνδέουν. Η βιαιότητα, όμως, με την οποία διαπράχθηκαν τα δύο εγκλήματα είναι πολλές.

Γλυκά Νερά

Η μαρτυρία που “δείχνει” σημαντικές εξελίξεις

Νέα στοιχεία φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές, αναφορικά με τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA “Live News” και τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστούν σημαντικές εξελίξεις, ακόμα και ανατροπές στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, παρά την επισταμένη έρευνα των αστυνομικών αρχών, δεν φαίνεται να έχουν βρεθεί στοιχεία από κάμερες και κινητά ή άλλα μέσα, που να δείχνουν την άφιξη, την εισβολή και τη διαφυγή των τριών τουλάχιστον κουκουλοφόρων στο σπίτι όπου ζούσε το νεαρό ζευγάρι με το 11 μηνών μωρό του. Ταυτόχρονα, τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή από τη μεζονέτα, είναι λιγοστά. Αίσθηση προκαλεί πως, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει μια μαρτυρία πολίτη, η οποία μπορεί να δώσει άλλες διαστάσεις στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως, συνεχίζει να αναζητεί στοιχεία από τον χώρο των ποινικών, καθώς και να ψάχνει απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα που προκύπτουν, όπως το γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας φράσσοντας την είσοδο του οξυγόνου και πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης απλά θα λιποθυμούσε και θα σταματούσε να αντιδρά. Επίσης, αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ότι το θύμα δεν φέρει καμία αμυχή ή σημάδι πάλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις