Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση: Δεν θα γίνει καμία την επόμενη εβδομάδα
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση: Δεν θα γίνει καμία την επόμενη εβδομάδα

Survivor spoiler αποχώρηση: Εκτός ο Λιανός για την επόμενη εβδομάδα

Ένα νέο spoiler για το Survivor 4 έκαναν σήμερα (20/5) το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε τι θα γίνει με τις αποχωρήσεις την επόμενη εβδομάδα, δεδομένου ότι έχουν ήδη αποχωρήσει τρεις παίκτες. Το ριάλιτι επιβίωσης ήθελαν να το «τραβήξουν» μέχρι και τον Ιούλιο, κάτι που φαίνεται πλέον χλωμό. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να μην αποχωρήσει κανείς για τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να καλυφθεί το κενό. Έτσι, η δημοσιογράφος ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση από το Survivor για να τους βγει αριθμητικά.

Ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει για λίγες ημέρες στην Αθήνα, λόγω προσωπικών θεμάτων, και την σκυτάλη της παρουσίασης θα πάρει ξανά ο Αντζουν Ιλιτζαλί. Μάλιστα, ο Αντζουν θα κάνει και πολλά δώρα στους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι, όπως ταξίδια και αυτοκίνητα. Τέλος, είχε ακουστεί ότι οι παίκτες του ελληνικού Survivor θα αναμετρηθούν με αυτούς του τουρκικού, χωρίς να είναι ακόμα επιβεβαιωμένο.

Ο Λιανός για Τριαντάφυλλο: «Τελειώνει η περίοδος χάριτος»

Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε ξανά καλεσμένος όπως συνηθίζει στη ραδιοφωνική εκπομπή που συμπαρουσιάζει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Στη συζήτηση ανάμεσα στους δύο ήρθε και ο Τριαντάφυλλος, που παρέμεινε ακόμα μία φορά μετά την αποχώρηση της Νικολέτα, έκανε το επικό σχόλιο. «Τώρα είναι 4-4 και θα μοιραστούν σε δυο καινούργιες ομάδες. Αυτές οι δυο ομάδες έχουν πολλά προηγούμενα. Δεν ξέρω τι γίνεται. Βγήκαν όλα στην επιφάνεια. Τώρα είναι ή εσύ ή εγώ και σταματούν τα φιλικά. Ο Τριαντάφυλλος έμεινε για 10η φορά, αλλά τελειώνει η περίοδος χάριτος από κάποιους παίκτες, οι οποίοι μέχρι χθες τον στήριζαν.

Έπαιζε δεν έπαιζε ο Τριαντάφυλλος έλεγαν “ok είσαι στην ομάδα και σε στηρίζουμε. Είσαι αγαπητός, σε γουστάρουμε”, αλλά τώρα γυρίζει η μπιφτέκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε: «Τώρα βλέπουν ότι προχωρά το παιχνίδι, φεύγει ένας παίκτης και είναι 8, οπότε είναι πιθανό να φύγει αυτός που το σκέφτεται».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις