ΠΑΟ: Στην τελική ευθεία το θέμα του προπονητή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ: Στην τελική ευθεία το θέμα του προπονητή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

ΠΑΟ: Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εντείνουν τις προσπάθειές τους για εύρεση προπονητή, με τον Γιοβάνοβιτς να είναι ο επικρατέστερος.

21.05.2021 | 09:37

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου εντείνουν τις προσπάθειές τους για να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο άνθρωπος που αντικαταστήσει τον Λάζλο Μπόλονι. Αυτή τη στιγμή, ως επικρατέστερη επιλογή φαντάζει αυτή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, χωρίς ωστόσο ο τελευταίος να είναι ο μοναδικός της λίστας των «πρασίνων». Ένα από τα ονόματα που φέρεται να εξετάζεται είναι και αυτό του Ρενέ Βάιλερ, ο οποίος είναι άνεργος μετά την αποχώρησή του από την Αλ Αχλί τον περασμένο Οκτώβριο. Ο 47χρονος Ελβετός κατέκτησε τέσσερις τίτλους με τον αιγυπτιακό σύλλογο, ενώ στο παρελθόν πέρασε και από ομάδες όπως η Σαφχάουζεν, η Ααράου, η Νυρεμβέργη, η Άντερλεχτ και η Λουκέρνη.

 

Οι κινήσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» αναμένεται να συνεχιστούν και να ενταθούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προκειμένου να καλυφθεί όσο το δυνατόν συντομότερα το κενό στην άκρη του πάγκου.

Ετικέτες
Exit mobile version