Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler Κυριακή 23/5: Οι φήμες για την αποχώρηση Τριαντάφυλλου
LIFESTYLE

Survivor spoiler Κυριακή 23/5: Οι φήμες για την αποχώρηση Τριαντάφυλλου

Survivor spoiler Κυριακή 23/5: Οι φήμες για αποχώρηση του Τριαντάφυλλου- Η ομάδα που κερδίζει

Έφτασαν οι μέρες και το Survivor επανέρχεται πιο δυναμικό από ποτέ. Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν φέρει τα πάνω κάτω και το κοινό να περιμένει πώς και πώς την Κυριακή (23/5), που το ριάλιτι είναι πανέτοιμο να προσφέρει νέες ανατροπές, με αρχή στο έπαθλο φαγητού και ό,τι άλλο προκύψει. Οι τελευταίες μέρες στιγματήστηκαν από αρκετές συναισθηματικές διακυμάνσεις, με έντονες κόντρες μεταξύ των παικτών, ύστερα από τις αποχωρήσεις των Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο πρώτος, που πήρε την ατομική ασυλία, για να ακολουθήσει και ο Σάκης Κατσούλη στη δεύτερη, χωρίς όμως να γλιτώσει… τον τάκο, όπου βρέθηκε μαζί με τους Τριαντάφυλλο, Μαριαλένα και Νικολέτα. Τελικά, όμως, η τριάδα δεν «έσπασε» και η Νικολέτα έφυγε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο, πληρώνοντας το γεγονός, ότι βρέθηκε για πρώτη φορά υποψήφια και, όπως φαίνεται, δεν είχε ιδιαίτερα μεγάλη υποστήριξη στην Ελλάδα. Η κίνηση του Σάκη, λοιπόν, ήταν απόλυτα επιτυχημένη και είχε λόγους να ικανοποιήσει τη Μαριαλένα.

 Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο έπαθλο φαγητού

Αύριο το αγώνισμα επάθλου αναμένεται για ακόμη μια φορά ανατρεπτικό. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε δύο παράγοντες. Ο πρώτος είναι πως ο Ατζούν δε σκοπεύει να αφήσει παίκτη να φύγει αυτή την εβδομάδα, καθώς έχει διαρρεύσει πως θέλει πρώτα να τους δώσει ορισμένα μεγάλα έπαθλα και η πρώτη αποχώρηση να γίνει μετά από δύο εβδομάδες, πηγαίνοντας στην τελική επτάδα.

Ο δεύτερος έχει σχέση με το ότι δεν ξέρουμε ακόμη τη σύνθεση των ομάδων, που θα διαγωνιστούν. Όπως έχει γίνει σαφές, άλλωστε, κάθε εβδομάδα οι ομάδες αλλάζουν. Από τη στιγμή, πάντως, που δεν υπάρχει αριθμητικό πλεονέκτημα, όποια ομάδα έχει  τον Τριαντάφυλλο, τότε θα έχει ένα μειονέκτημα, ειδικά αν αποφασίσει πάλι να κάνει… επίδειξη fair play, όπως είχε κάνει με τον Σάκη, αν φυσικά εδώ δε θα παίζεται κάποια ασυλία.

Αποχώρηση Τριαντάφυλλου

Ο Ντάφι έχει σκεφτεί πολλές φορές την αποχώρηση, αλλά, εκτός της λατρείας μέρους του κοινού προς το πρόσωπό του, είναι στη μέση και το κέρδος που έχει λάβει από τον Ατζούν. Ο ίδιος, άλλωστε, έχει κερδίσει χρήματα περισσότερα από το έπαθλο και δε θα ήθελε να τα χάσει, αν και ενδεχομένως σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να υπάρξει ένα «παραθυράκι», ώστε να τα διατηρήσει. Ο ίδιος, κάπως έτσι, δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να ανακοινώσει την αποχώρησή του στο επεισόδιο της Κυριακής (23/5), όπου οι ομάδες θα διαγωνίζονται για το έπαθλο φαγητού. Ο «Ντάφυ» ψάχνει την κατάλληλη στιγμή να μιλήσει, για μια απόφαση που έχει ήδη πάρει, αλλά προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις