Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπόρις Τζόνσον – Κάρι Σίμοντς: Ανακοίνωσαν την ημερομηνία του γάμου τους
ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον – Κάρι Σίμοντς: Ανακοίνωσαν την ημερομηνία του γάμου τους

Μπόρις Τζόνσον - Κάρι Σίμοντς: Μυστικός παραμένει ο τόπος τέλεσης του γάμου

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς, φαίνεται να περνάνε την καλύτερη φάση της ζωής τους. Οι δυο τους έχουν αποστείλει προσκλήσεις γάμου στους συγγενείς και τους φίλους τους, περίπου ενάμιση χρόνο μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους (Φεβρουάριος 2020). Η ημερομηνία, που θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου είναι η 30η Ιουλίου του 2022, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun». Μυστικές παραμένουν, ωστόσο, περαιτέρω πληροφορίες, που αφορούν τον τόπο τέλεσης. Ο 56χρονος και η 33χρονη ζουν μαζί στην Ντάουνινγκ Στριτ, από όταν ο Τζόνσον έγινε πρωθυπουργός το 2019. Μάλιστα, έχουν και ένα γιο, τον Ουίλφρεντ Λόρι Νίκολας Τζόνσον που γεννήθηκε την προηγούμενη χρονιά.

Δεν είναι γνωστό ακόμη πού ακριβώς θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού, αλλά φημολογείται ότι θα είναι η εξοχική κατοικία του Μπόρις Τζόνσον στο Μπακιγχαμτσάιρ, το Τσέκερς. Ένας άλλος πιθανός χώρος είναι το πάρκο σαφάρι Port Lympne στο Kent, όπου η Κάρι Σίμοντς εργάζεται για την φιλανθρωπική οργάνωση. Στο παρελθόν, είχε επίσης αναφερθεί ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να παντρευτεί στην Ιταλία, όπου η Σίμοντς έχει συγγενείς. Μια πηγή δήλωσε στην The Sun: «Θα ήταν ωραία το Τσέκερς να αναφερθεί στις ειδήσεις για έναν χαρούμενο λόγο, επιτέλους». Πάντως, η εφημερίδα τονίζει ότι η τοποθεσία θα παραμείνει μυστική, αν και οι προσκλήσεις αναφέρουν πως η ημερομηνία του γάμου είναι για το Σάββατο 30 Ιουλίου.

Το διαζύγιο με την Γουίλερ

Ο Τζόνσον προηγούμενα ήταν παντρεμένος με την Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία και απέκτησε τέσσερα παιδιά. Το Σεπτέμβριο του 2018 ανακοίνωσαν ότι ζούσαν χωριστά και ότι θα αποκτούσαν διαζύγιο, μετά από 25 χρόνια γάμου. Ο Τζόνσον ήταν επίσης, παντρεμένος μία φορά, πριν από το γάμο του με τη Γουίλερ, με την Αλέγκρα Μοστίν-Όουεν και η Σίμοντς θα είναι η τρίτη σύζυγος του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις