Ολυμπιακός: Δύο τουρκικές ομάδες διεκδικούν Φορτούνη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Δύο τουρκικές ομάδες διεκδικούν Φορτούνη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ολυμπιακός: Η Μπεσίκτας θέλει σαν τρελή τον Φορτούνη, αλλά στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι και η Γαλατασαράι τον έχει στα κατάστιχά της.

25.05.2021 | 08:47

Μεγάλη κινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει γύρω από το όνομα του αρχηγού του Ολυμπιακού Κώστα Φορτούνη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα τίποτα χειροπιαστό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπεσίκτας βλέπει με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Βέβαια ο Φορτούνης αποτελούσε από παλιά στόχο της συγκεκριμένης ομάδας, ωστόσο, πέραν του γεγονότος ότι δεν επιθυμούσε να φύγει από το Λιμάνι, δεν τον ενδιέφερε και η προοπτική της Τουρκίας. Πέρα όμως από την Μπεσίκτας, φαίνεται πως για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται και η Γαλατασαράι, η οποία προχωρά σε μεταγραφικές κινήσεις, προκειμένου να μπει δυναμικά στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις που ξεκινούν από τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League ως δευτεραθλήτρια Τουρκίας.

 

Ο αθλητικός Τύπος της γειτονικής χώρας σκιαγραφεί έναν άτυπο τουρκικό εμφύλιο για τα μάτια του Φορτούνη, ενώ η Μπεσίκτας παρουσιάζεται να έχει έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και κρούση να γίνει στον Ολυμπιακό, δεν σημαίνει ότι ο Φορτούνης θα πωληθεί. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο συγκεκριμένος παίκτης, αν ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιηθεί οικονομικά και με βάση τις δικές του απαιτήσεις.

Exit mobile version