Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παγώνη θαυμαστής: Ερωτευμένος με τη γιατρό έκανε το εμβόλιο και της το… αφιέρωσε
ΕΛΛΑΔΑ

Παγώνη θαυμαστής: Ερωτευμένος με τη γιατρό έκανε το εμβόλιο και της το… αφιέρωσε

Παγώνη θαυμαστής: Ο εν λόγω κύρος πήγε να κάνει το εμβόλιο εκφράζοντας, με ένα χαρτί, τον έρωτα που τρέφει για το πρόσωπο της κ. Παγώνη

Τους δικούς της θαυμαστές φαίνεται πως έχει αποκτήσει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών έκανε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού και της το… αφιέρωσε.

Δείτε ακόμη: Στέλνατε sms στο 13033; Η Παγώνη ποτέ!

Ο εν λόγω κύρος πήγε να κάνει το εμβόλιο εκφράζοντας, με ένα χαρτί, τον έρωτα που τρέφει για το πρόσωπο της κ. Παγώνη.

«Κυρία Παγώνη. Εμβολιάστηκα για σένα γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί του» έγραφε χαρακτηριστικά, ενώ το μήνυμά του συνοδευόταν από… τρεις καρδούλες.

https://twitter.com/4fABkkc5xTv2aek/status/1396872644641837057?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1396872644641837057%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2021%2F05%2F25%2Flife%2Fperierga%2Fkaiei-kardies-matina-pagoni-emvoliastika-gia-sena%2F

Ματίνα Παγώνη: Θα χρειαστούμε και τρίτη δόση εμβολίου – Από 8 έως 12 μήνες η κάλυψη

«Όπως φαίνεται θα πάμε σε τρίτη δόση εμβολίου και αυτό γιατί η κάλυψη που έχουμε, με τα επιστημονικά δεδομένα, είναι από οκτώ έως δώδεκα μήνες. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι για να καλυφθούν, μετά τους δώδεκα μήνες, πρέπει να πάμε και σε επόμενη δόση» δήλωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ). Σχολιάζοντας πότε θα ξεκινήσει αυτή, η νέα φάση του εμβολιασμού, η κ. Παγώνη ανέφερε σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ: «Θα το δούμε σε ένα μήνα περίπου όταν θα δοθούν σαφείς οδηγίες από την Επιτροπή Εμβολιασμού. Σημασία έχει ότι αυτή την στιγμή έχουν μειωθεί τα κρούσματα και οι ασθενείς στις μονάδες εντατικής θεραπείας, έστω και με αργούς ρυθμούς».

Την ίδια στιγμή η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ υπενθύμισε ότι από τη άλλη εβδομάδα, τρία νοσοκομεία μπαίνουν σε κανονικές εφημερίες και θα εξυπηρετούν ασθενείς non Covid καθώς και ότι θα αυξηθούν τα τακτικά χειρουργεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις