Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

17

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Ενίσχυση της εμπροσθοφυλακής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Ενίσχυση της εμπροσθοφυλακής

Ολυμπιακός: Στο Λιμάνι αναζητούν δύο εξτρέμ για την εμπροσθοφυλακή, με τον Αλασάν Ενταό να έχει ξεχωρίσει στις επιλογές τους.

Μετά τη συμφωνία με τον Τικίνιο Σοάρες, στο Λιμάνι αναζητούν ενίσχυση της εμπροσθοφυλακής της ομάδας με δύο εξτρέμ. Ανάμεσα στις πρώτες επιλογές είναι και ο 25χρονος Σενεγαλέζος ακραίος επιθετικός της τουρκικής Φατίχ Καραγκιουμρούκ Αλασάν Ενταό. Μόλις στη δεύτερη σεζόν του στην Ευρώπη εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους εξτρέμ του τουρκικού πρωταθλήματος, έχοντας συνολικά 38 συμμετοχές, 11 γκολ και 9 ασίστ με τη νεοφώτιστη ομάδα της Κωνσταντινούπολης, η οποία μόλις πέρυσι τον έφερε στην Ευρώπη από την Ντακάρ Σάκρε-Κερ της Σενεγάλης!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολύ την υπόθεση. Οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και περίπου 10 ημέρες, με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή να δείχνουν αμέσως θετικοί στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι ήδη Γαλατά, Μπεσίκτας και κυρίως Φενέρμπαχτσε έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκάλυψη της φετινής σεζόν στη γειτονική χώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις