Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποχώρηση Survivor – Τριαντάφυλλος: Το οριεντάλ και η πανηγυρική αποχώρηση
LIFESTYLE

Αποχώρηση Survivor – Τριαντάφυλλος: Το οριεντάλ και η πανηγυρική αποχώρηση

Αποχώρηση Survivor - Τριαντάφυλλος: 11η και "φαρμακερή" για τον τραγουδιστή

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν Τριαντάφυλλος, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα. Ήδη από νωρίς το μεσημέρι με τα πρώτα spoils που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον Ντάφι να φεύγει από το νησί, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές.  Το επεισόδιο χθες ξεκίνησε με τις γνωστές και συνηθισμένες εντάσεις ενώ αργότερα, οι παίκτες κλήθηκαν να ενωθούν με τους Τούρκους και να παίξουν εις το όνομα ενός πολύ μεγάλου επάθλου. Η ομάδα που κέρδισε ήταν η κόκκινη και όταν πήγαν στη βίλλα δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Το υπέροχο έπαθλο στη βίλλα

Ο Ατζούν έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο γενναιόδωρος είναι με τους παίκτες, αφού πέρα από υπέροχη διακόσμηση, υπήρχαν όμορφα ρούχα και αξεσουάρ για κάθε παίκτη, αλλά και την τεράστια ποικιλία από φαγητά, «Μας είπανε ότι θα πάμε σε μια βίλλα αλλά πού να φανταστούμε τι βίλλα θα ήταν αυτή. Με το που μπήκαμε μέσα πάθαμε σοκ, το σπίτι ήταν τέλειο. Πραγματικά ανυπομονούμε πώς θα εξελιχθεί η βραδιά. Και η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς, ειδικά για εμάς τις γυναίκες, ήταν ότι μας περίμενε ένας τεράστιος χώρος με απίστευτα ρούχα και αξεσουάρ», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Χόρεψε, γλέντησε και ύστερα αποχώρησε

Τα βλέμματα ήταν στραμμένα ακόμη  μία φορά πάνω στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έκλεψε την παράσταση με τον τρόπο που διασκέδασε χθες και απήλαυσε το έπαθλο. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής, χόρεψε οριεντάλ με μία από τις χορεύτριες και όπως ήταν φυσικό έγινε viral για άλλη μια φορά. «Πείτε μου τώρα εγώ τι φταίω πάλι. Δεν ήταν κάτι πονηρό, δεν πιστεύω να με παρεξηγήσει η Δημητρούλα. Χόρεψα αλλά ξέρεις ότι είμαι καλό παιδί και σ΄αγαπάω. Μην ξεκινήσεις διαζύγια και τέτοια. Έρχομαι, ίσως έρθω και αύριο.», ακούσαμε τον Τριαντάφυλλο να λέει χαρακτηριστικά.

Η αποχώρηση με μια αγκαλιά για όλους

Στο τέλος της ημέρας όμως ήταν αυτός που αποχώρησε! Ο Γιώργος Ασημακόπουλος χάρηκε τόσο πολύ που όταν άκουσε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το αποτέλεσμα, αναφώνησε «Παναγία μου, έγινε το θαύμα»! Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τη σειρά της ήταν σοκαρισμένη καθώς ούτε το ήθελε αλλά ούτε και το περίμενε! Ο Τριαντάφυλλος, αφού δεν κατάφερε να «σπάσει» το φράγμα των 11 υποψηφιοτήτων, αποχώρησε αποχαιρετώντας όλους τους παίκτες και δίνοντας το τελευταίο group hug με το Σάκη και τη Μριαλένα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις