Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυκά Νερά εξελίξεις: Τα τελευταία στοιχεία από την έρευνα της αστυνομίας
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Τα τελευταία στοιχεία από την έρευνα της αστυνομίας

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Νέο δημοσίευμα της βρετανικής «Sun»

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο φρικτό έγκλημα των Γλυκών Νερών, με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, όπου επικαλέσθηκε δημοσίευμα του protothema.gr, δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της άτυχης 20χρονης μητέρας, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει εντοπιστεί ούτε και το όχημα διαφυγής των δραστών. Σχολιάζοντας δημοσίευμα της βρετανικής Sun, το οποίο αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές έχουν καταλήξει σε 10 υπόπτους αλλά την ίδια ώρα, ίσως και να μην καταφέρουν να λύσουν τον “γρίφο του εγκλήματος”, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, είπε πως αντιλαμβάνεται ότι όλοι έχουμε συγκλονιστεί από την δολοφονία αυτή, ωστόσο δεν πιστεύει πως η αστυνομία απέτυχε. “Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι λίγο υπομονή, και να μην υπάρχει τέτοιου είδους πίεση πάνω στην Αστυνομία”, πρόσθεσε.

Σχετικά με το τι ενδεχομένως δυσκολεύει περισσότερο τις Αρχές ως προς τη συλλογή στοιχείων σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες, ο κ. Πάκος απάντησε ότι αυτό είναι το πώς θα βρεθεί το στοιχείο για το οποίο δεν θα χωρά αμφιβολία ότι θα αποτελεί απόδειξη της ενοχής του εκάστοτε δράστη ώστε να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε, “δεμένος” ώστε να μην βρίσκεται έξω στην κοινωνία.

«Υπάρχουν ερωτηματικά που μου δημιουργούν την εντύπωση μιας άλλης εκδοχής»: Δημητρακόπουλος στο MEGA

Sun: Οι 10 κακοποιοί που βρίσκονται στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, φιλοξενεί η βρετανική εφημερίδα “Sun” η οποία αποκαλύπτει το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η πορεία των ερευνών από τις ελληνικές Αρχές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αστυνομία έχει περιορίσει τη λίστα των υπόπτων του στυγερού εγκλήματος σε δέκα άτομα. “Είναι όλοι σκληροί κακοποιοί διαφορετικών εθνικοτήτων”, δήλωσε στην εφημερίδα Έλληνας αστυνομικός. “Είναι δύσκολη η υπόθεση. Μας πήρε περισσότερο χρόνο απ’ ότι υπολογίζαμε για να φτάσουμε ως εδώ, αλλά έχουμε πλησιάσει αρκετά” πρόσθεσε.

Ωστόσο, η “Sun” επικαλείται εγκληματολόγους, σύμφωνα με τους οποίους, οι εγκληματίες μπορεί και να μη συλληφθούν ποτέ καθώς “η αστυνομία απέτυχε να τους συλλάβει βδομάδες μετά το φρικτό έγκλημα”. Σημειώνουν δε, ότι τρεις εβδομάδες μετά τη δολοφονία, η υπόθεση θα έπρεπε να έχει διαλευκανθεί. “Άν ήταν μια συνηθισμένη ληστεία, η υπόθεση θα έπρεπε να έχει λυθεί έως τώρα” είπε στη βρετανική εφημερίδα ο ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας. “Διαβάσαμε ότι δεν βρέθηκε DNA και αποτυπώματα, ότι τα στοιχεία είναι πολύ λίγα και παρόλα αυτα, θεωρούνται ερασιτέχνες εγκληματίες. Κάτι δεν πάει καλά”, υπογράμμισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις