Φάρμα spoiler – τελικός: Τι είπε ο Τανιμανίδης για τις αλλαγές του φινάλε

LIFESTYLE

Φάρμα spoiler – τελικός: Τι είπε ο Τανιμανίδης για τις αλλαγές του φινάλε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Φάρμα spoiler - τελικός: Αποκάλυψη από τον Σάκη Τανιμανίδη για το τελευταίο επεισόδιο

10.06.2021 | 14:34

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νούμερο 1 αγρότη της “Φάρμας” ξεκίνησε. Σήμερα το βράδυ θα ξέρουμε ποιος θα κερδίσει το έπαθλο με το αυτοκίνητο και τα 50.000 ευρώ. Το βράδυ της Τετάρτης 9/6 παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό του ριάλιτι, στον οποίο το εισιτήριο για την τελική ευθεία πήραν: Κώστας Γκρέκας, η Κυριακή Κατσογρερασάκη, ο Ντούπης και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος. Η Κάτια Δέδε κατάφερε να πλησιάσει χωρίς ωστόσο να εξασφαλίσει κάποια θέση στον τελικό, μιας και ήταν εκείνη που αποχώρησε μια ανάσα πριν τους τίτλους τέλους. Από όσα γνωρίζουμε έως τώρα, για τον τελικό, θα επιστρέψουν στη Φάρμα και οι υπόλοιποι 9 παίκτες έτσι ώστε όλοι όσοι έχουν συμμετάσχει στη ΦΑΡΜΑ να είναι παρόντες στη μεγάλη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια των 4 αγωνισμάτων, η 1η θέση θα αλλάζει συνέχεια χέρια. Η ψηφοφορία των 18 παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του νικητή της Φάρμας. Η Φάρμα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με συνεχείς ανατροπές και ο τελικός νικητής θα είναι αυτός που θα διακριθεί για την αγωνιστική του δυναμική, αλλά και για την προσωπικότητά του.

Τι αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης για την αποψινή βραδιά;

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (10-06) στην εκπομπή “Το Πρωινό”, αποκάλυψε πως θα υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή. «Όπως ξέρετε μου αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις. Εκεί που δεν το περιμένουν οι παίκτες να συμβαίνει κάτι και σαν τηλεθεατές να βλέπουμε τις αυθόρμητες αντιδράσεις τους. Έτσι και σήμερα στον τελικό θα υπάρχει μια πολύ μεγάλη ανατροπή η οποία θα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του νικητή».

Ετικέτες
Exit mobile version