Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διάρρηξη στο γραφείο Τσακαλώτου: Η ανάρτηση της μητέρας του 22χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Διάρρηξη στο γραφείο Τσακαλώτου: Η ανάρτηση της μητέρας του 22χρονου

Διάρρηξη στο γραφείο Τσακαλώτου: Η ιστορία του 22χρονου υιοθετημένου γιου δύο γνωστών δικηγόρων

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 22χρονο που συνελήφθη από την αστυνομία, μαζί με έναν 18χρονο φίλο του, για την πρόσφατη διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου στη σημερινή εκπομπή της T-live, πρόκειται για έναν νεαρό, υιοθετημένο από δύο πολύ γνωστούς δικηγόρους, ο οποίος πέρασε μία ιδιαίτερα δύσκολη ζωή. Όπως είπε η γνωστή παρουσιάστρια, το παιδί το πήραν από την βιολογική του οικογένεια σε μικρή ηλικία, και αφότου είχε υποστεί βαριά κακοποίηση τόσο το ίδιο όσο και η αδερφή του, με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης στο σώμα του.

Απολαυστικός Τσακαλώτος: Εξυμνεί την Μαίρη Συνατσάκη

Πήγε στο ίδρυμα και από εκεί ξεκίνησε η διαδικασία της υιοθεσίας. Τον πήραν κοντά τους αρκετοί επώνυμοι, όπως μία γνωστή βουλευτής, ένας ηθοποιός, αλλά τελικά το παιδί το επέστρεφαν πάντα πίσω στο ίδρυμα. Τελικά, υιοθετήθηκε από τους δύο γνωστούς δικηγόρους που του έδωσαν τα πάντα. Το αγόρι ωστόσο άρχισε να έχει παραβατική συμπεριφορά, ενδεχομένως λόγω της σκληρής ζωής που έζησε και της κακοποίησης που υπέστη.

Η δημοσιογράφος, σημείωσε ότι ο 22χρονος αρχίζει τις μικροκλοπές και τις διαρρήξεις. Κάποια στιγμή, συλλαμβάνεται και οδηγείται στις φυλακές Αυλώνα. Εκεί είναι υπόδειγμα κρατουμένου. Δίνει πανελλήνιες και περνάει σε μια καλή σχολή. Αποφυλακίζεται νωρίτερα, ωστόσο συλλαμβάνεται εκ νέου για τη διάρρηξη στο κτίριο των Εξαρχείων όπου στεγάζεται και το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ξήλωσαν μέχρι και τις κάσες στις πόρτες – Βίντεο 2/6

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του

Με μια ανάρτηση στα social media, η μητέρα του 22χρονου μιλά για τον γιο της, περιγράφει τη μαρτυρική ζωή του και τονίζει ότι θα σταθεί στο πλευρό του: “Ήξεραν πολλοί τα μάτια του παιδιού που ζητιάνευε μέσα σε μία κούτα, έξω από το νοσοκομείο της Νίκαιας. Μεγάλα, μπλε. Η ιστορία του βιβλίο. Αφήνει παντού αποτυπώματα και γυρίζει στην ασφάλεια του ιδρύματος, των φυλακών, των ψηλών τοίχων.

Σήμερα πάλι λυτρώθηκε. Δεν άντεξε την ελευθερία. Μου χάρισε στη γιορτή μου ένα παπάκι γκάνγκστερ από αυτά που παίζουν τα μωρά στην μπανιέρα. Ανάμεσα στα πρεζάκια, το έγκλημα, τους έξαλλους, πανίσχυρους εχθρούς του, τους πάμπολλους κακοποιητές που τόσο πολύ φοβάται, θα έχει πάντα ένα ντουλάπι να κρύβει τα ποιήματά του. αυτά άλλωστε βρήκε η ΟΠΚΕ στο σπίτι μου σήμερα. Τα υπόλοιπα ίσως τα βρουν αλλού. Θα έχει και μία μαμά τίγρη όταν κάποτε μπορέσει να κλάψει”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις