Γλυκά Νερά εξελίξεις: Κοντά στον δολοφόνο η ΕΛ.ΑΣ.

ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Κοντά στον δολοφόνο η ΕΛ.ΑΣ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Ραγδαίες και ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα

17.06.2021 | 10:16

Ραγδαίες και ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα, για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινή”, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις προέκυψαν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση. Τα νέα δεδομένα αναμένεται να τεθούν υπόψη του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι, ο μόνος μάρτυρας στην υπόθεση είναι ο 32χρονος πιλότος, ενώ από τις κάμερες της γύρω περιοχής δεν φαίνεται να έχουν προκύψει ευρήματα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Το Βήμα” σε σημερινό της ρεπορτάζ, το κίνητρο της αποτρόπαιας δολοφονίας της 20χρονης, ίσως να διαφορετικό από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών όπου διέμεναν ο 32χρονος πιλότος και η άτυχη σύζυγός του, αλλάζοντας την εικόνα που είχε δημιουργηθεί για όσα είχαν συμβεί τις μοιραίες ώρες.

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Για πόση ώρα λιποθύμησε ο πιλότος;

Όπως αναφέρεται, τα νέα ευρήματα σε συνδυασμό και με άλλες ενδείξεις που είχαν οι Αρχές, φαίνεται να δίνουν απαντήσεις σε τουλάχιστον 20 ερωτήματα της ΕΛ.ΑΣ., όπως γιατί οι ληστές στα Γλυκά Νερά δεν άφησαν κανένα ίχνος στη μεζονέτα, δεν κατέστρεψαν τα κινητά των θυμάτων τους κ.α..

Ακόμη, φέρεται να δίνουν απάντηση στο ερώτημα γιατί ο δράστης έφραξε τη μύτη και το στόμα της άτυχης Καρολάιν μέχρι να χάσει τη ζωή της, ενώ θα μπορούσε απλώς να την οδηγήσει στην λιποθυμία, αλλά και στο κρίσιμο ερώτημα για πόσο χρόνο είχε τελικά λιποθυμήσει ο 32χρονος πιλότος, όπως ανέφερε στις καταθέσεις, καθώς και απαντήσεις στο ζήτημα της αφαίρεσης των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού.

Σύμφωνα με το “Βήμα”, θεωρείται ότι η υπόθεση των Γλυκών Νερών δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με άλλες ληστρικές επιθέσεις σε σπίτια στην Αττική. Ακόμη, φέρεται να αποδίδεται νέο ενδιαφέρον στην κατάθεση της ψυχολόγου του ζευγαριού που είχε δοθεί τα πρώτα 24ωρα, μετά την δολοφονία της Καρολάιν. Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, διευκρίνισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι ακόμα σε φάση προανάκρισης και μάλιστα τόνισε ότι θα εξιχνιαστεί σύντομα η υπόθεση και είναι δουλειά του αρχηγείου να βγει και να κάνει ενημερώσεις.

Exit mobile version