Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ασημακόπουλος Γιώργος survivor μαγαζιά: Τι ξεκαθαρίζει ο πατέρας του
LIFESTYLE

Ασημακόπουλος Γιώργος survivor μαγαζιά: Τι ξεκαθαρίζει ο πατέρας του

Ασημακόπουλος Γιώργος survivor μαγαζιά: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο πατέρας του

Οι μέρες για τον μεγάλο τελικό του Survivor πλησιάζουν και οι έξι που έχουν απομείνει θέλουν οπωσδήποτε να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο. Ο Σάκης Κατσούλης αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα του και ήδη έχει κερδίσει τις δύο ασυλίες της εβδομάδας. Έτσι Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελένη Χαμπέρη και Γιώργος Κόρομι είναι οι τρεις υποψήφιοι.

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος επιλέχθηκε από τον Σάκη Κατσούλη ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Μετά απο την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η δαιμόνια Soula Glamorous κάνει και πάλι τη διαφορά. Αποκάλυψε ένα μήνυμα από γνωστό κατάστημα που κάνει 30% έκπτωση σε όποιον επιδείξει μήνυμα θετικής ψήψου για τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και λίγο άβολο αν σκεφτεί κανείς το σάλο που είχε προκληθεί με τη στήριξη που είχε δεχθεί η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η απάντηση του πατέρα του

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ότι δωροδόκησαν τους τηλεθεατές με έκπτωση 30% σε κατάστημα ρούχων του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο πατέρας του απάντησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Ευτυχείτε, εξήγησε το λόγο που έκαναν αυτή την κίνηση.«Η κίνηση αυτή ήταν μέσα από την καρδιά μας. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έκανε τόσα πολλά, που στήριξε 6 μήνες τον Γιώργο. Είναι κάτι ανθρώπινο γιατί είμαστε απλοί άνθρωποι. Δεν έχει σχέση με δωροδοκία.

Εμείς το κάναμε για την αγάπη του κόσμου κι επειδή πληρώνουν 2 ευρώ με το μήνυμα για να στηρίξουν τον Γιώργο, αν τους ανταμείψουμε. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, τίποτα παραπάνω. Όλοι θα θέλαμε να τον δούμε στον τελικό, τι να πω ότι δεν το θέλω; Μακάρι να τον δούμε», είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Ασημακόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις