Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

19

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τι φοράει η κουμπάρα: Do & Donts για τη μεγάλη μέρα των φίλων σου
PLUS

Τι φοράει η κουμπάρα: Do & Donts για τη μεγάλη μέρα των φίλων σου

Τι φοράει η κουμπάρα: Προσοχή!

Οι γάμοι απαιτούν σοφές στιλιστικές επιλογές. Διάβασε τα must know dresscode tips και δες εντυπωσιακές προτάσεις αγοράς, που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, γιατί σίγουρα δεν θέλεις να είσαι μια συνηθισμένη κουμπάρα. Καταρχάς, πριν να σου προτείνουμε τι να φορέσεις, καλύτερα να μιλήσουμε για το τι απαγορεύεται ρητά να φορέσεις.

Λευκό

Έντονα χρώματα όπως κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε κοβαλτίου, καναρινί και φούξια

Μαύρο

Tutu mini φούστες

Γόβες στιλέτο

Αποκαλυπτικά ρούχα με βαθύ ντεκολτέ ή διαφάνειες

Bandage φορέματα

Στολισμούς στα μαλλιά όπως στεφανάκια, κορώνες και στρας

Λευκό, tutu, τούλια και στολισμοί στα μαλλιά απαγορεύονται γιατί θέλουμε να μην επισκιάζεις την νύφη και σίγουρα να μην της μοιάζεις.

Το μαύρο απαγορεύεται για ευνόητους λόγους και οι γόβες στιλέτο, γιατί δεν θέλουμε να σκοντάψεις και να ξηλώσεις και κανένα νυφικό. Το βαθύ ντεκολτέ και τα μίνι στενά φορέματα, επίσης απαγορεύονται για ευνόητους λόγους. Άλλωστε, μπορεί όλοι οι προβολείς να πέφτουν επάνω στην νύφη την συγκεκριμένη ημέρα, εσύ θα βρίσκεσαι όμως σε απόσταση αναπνοής και πρέπει να βρίσκεσαι σε αρμονία με την νύφη, τον στολισμό και το μυστήριο που τελείται. Σιγουρέψου πως το τακούνι μπορείς να το περπατήσεις άφοβα και να το αντέξεις αρκετή ώρα και μην ξεχνάς πως θα είσαι σε όρθια θέση για πολλές ώρες και όχι μόνο για την διάρκεια του μυστηρίου.

Προτίμησε ένα σταθερό φαρδύ τακούνι, που είναι και trend ή ένα δετό πέδιλο που κρατά σταθερό το πόδι και όχι τα κλασσικά μίνιμαλ με μπαρέτα, ώστε να είσαι άνετη σε όλη τη διάρκεια του γάμου. Μην ξεχάσεις να δώσεις την πρέπουσα σημασία στα αξεσουάρ, αφού θα δώσουν ακόμη πιο αμπιγιέ ύφος σε όποιο φόρεμα και αν διαλέξεις.

Εάν το φόρεμα που θα επιλέξεις είναι αρκετά φορτωμένο επέλεξε τσαντάκι και πέδιλο σε ματ μεταλλιζέ τόνους που θα το αναδεικνύουν, χωρίς να το φορτώνουν περισσότερο. Εάν το φόρεμα είναι αρκετά απλό, μπορείς να επιλέξεις ένα statement clutch.

bride in white vehicle

Οι προτάσεις μας για να είσαι εντυπωσιακή, χωρίς να επισκιάσεις την νύφη, αλλά και για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα:

Ρομαντικά φλοράλ

Δίχρωμα φορέματα

Παστέλ αποχρώσεις (ροζ, φιστικί, γαλάζιο, σομόν, απαλό κίτρινο) και dusty/mute αποχρώσεις

Ασύμμετρα φορέματα

Θηλυκά φορέματα ελαφρώς γοργονέ, φορέματα με peplum στη μέση, φορέματα με βολάν στο τελείωμα ή στους ώμους, φορέματα με φουσκωτά μανίκια

Μεταλλιζέ χρυσά και ασημί

Πλισέ φορέματα

Σατέν, μουσελίνα, δαντέλα, κρεπ

Κρουαζέ φορέματα

Φορέματα με ανοιχτούς ώμους, φορέματα στράπλες, φορέματα με έναν ώμο

Αμπιγιέ ολόσωμες φόρμες

Διακριτικό μακιγιάζ

women standing side-by-side on street during daytime
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις