Πέτρος Φιλιππίδης – σήμερα: Η φωτογραφία που τον δείχνει καλυμμένο με μάσκα και καπέλο

ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Φιλιππίδης – σήμερα: Η φωτογραφία που τον δείχνει καλυμμένο με μάσκα και καπέλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πέτρος Φιλιππίδης - σήμερα: Ο ηθοποιός είχε να εμφανισθεί μήνες δημοσίως

09.07.2021 | 15:59

Με κρυμμένο πρόσωπο, φορώντας γυαλιά, καπέλο και μάσκα κατά της διασποράς του κορονοϊού, ο Πέτρος Φιλιππίδης πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη δίώξη που του έχει ασκηθεί για ένα βιασμό και δύο απόπειρες. Ο ηθοποιός κυκλοφορεί ινκόγκνιτο στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να γίνεται εύκολα αντιληπτός από τους περαστικούς, ενώ σε κάποιες από αυτές φαίνεται να μιλά στο κινητό του.

Βγήκε από τη βίλα μετά από πέντε μήνες

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, εκτός από τη σημερινή εμφάνιση δεν έχει “ξεμυτίσει” από τη βίλα του στο Ψυχικό τους τελευταίους πέντε μήνες, από όταν δηλαδή “έσκασαν” οι πρώτες καταγγελίες των συναδέλφων του και περιμένει την κλήση του ανακριτή για να απολογηθεί για τις τρεις κακουργηματικές κατηγορίες σεξουαλικής βίας που τον βαραίνουν. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time”, οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έρχεται σε επαφή όλο αυτό το διάστημα είναι η σύζυγός του Ελπίδα και ο γιος τους. Οι μόνες ημέρες που είχε φύγει από το σπίτι του, ήταν το διάστημα των τριών ημερών που μεταφέρθηκε με κρίση στο νοσοκομείο “Υγεία”.

Δείτε τις φωτογραφίες από το in.gr

Το άγχος της προφυλάκισης

Μετά τις καταγγελίες και τις μηνύσεις εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φίλοι και συνάδελφοι κράτησαν αποστάσεις, ενώ από τους περίπου 54 μάρτυρες που είχε προτείνει η υπεράσπισή του τελικά κατέθεσαν μόνο οι 7, με τη μια εξ αυτών να είναι η σύζυγός του. Ο ίδιος φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς είναι πιθανό να προφυλακιστεί, ενώ η καθυστέρηση της κλήσης για την απολογία, του προκαλεί μεγαλύτερο άγχος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, προκαλεί ερωτήματα γιατί ο ηθοποιός δεν έχει περάσει ακόμη την πόρτα του ανακριτή, τη στιγμή μάλιστα που κάτι τέτοιο αναμενόταν να γίνει τις πρώτες μέρες του Ιουνίου. Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι αν η κλήση του ηθοποιού στον ανακριτή δεν γίνει μέσα στον Ιούλιο, τότε είναι πολύ πιθανό να κληθεί τον Σεπτέμβριο. Υπενθυμίζουμε πως στις 14 Ιουνίου, το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, συνεδρίασε προκειμένου να αποφανθεί για τις ποινές που θα επιβάλει στους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη, μετά τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές από τους δύο ηθοποιούς εις βάρος συναδέλφων τους, με το Σωματείο να προχωρά τελικά στη διαγραφή του Φιλιππίδη.

 

Exit mobile version