Σάκης – Μαριαλένα Μαλέσκου: Είναι ζευγάρι ξανά μετά το Survivor; – Όσα είπαν στο Love it

LIFESTYLE

Σάκης – Μαριαλένα Μαλέσκου: Είναι ζευγάρι ξανά μετά το Survivor; – Όσα είπαν στο Love it

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σάκης - Μαριαλένα Μαλέσκου: Καλεσμένοι στο πλατό του Love it 

14.07.2021 | 19:12

Καλεσμένοι στο πλατό του Love it βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης. Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor, οι δυο τους ρωτήθηκαν αν είναι και πάλι ζευγάρι. Άλλωστε μετά το φιλάνε του ριάλιτι επιβίωσης είναι συνεχώς μαζί. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ανέφεραν πως δεν είναι ξανά ζευγάρι, όμως δε γνωρίζουν τι θα γίνει στο μέλλον.

«Το να συζητήσεις αν θα είσαι μαζί με κάποιον είναι πολύ παλιομοδίτικο. Ό,τι μας βγει θα κάνουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ό,τι ζήσαμε στο παιχνίδι, το ζούμε και εκτός. Έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Είμαστε συνέχεια μαζί. Το βασικό είναι να είμαστε καλά μεταξύ μας. Δεν είναι ωραίο να πάρουμε αποφάσεις μέσα σε μια βδομάδα από το τέλος του παιχνιδιού και να μετανιώσουμε στην πορεία. Ό,τι είναι να βγει, θα βγει. Εμείς περάσαμε κάτι σπάνιο» είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Κατόπιν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συμπλήρωσε: «Πραγματικά δεν ξέρουμε και εμείς τι συμβαίνει. Αφήνουμε να κυλήσει ο χρόνος. Είναι πάρα πολύ περίεργο στον κόσμο όλο αυτό, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί. Δεν έχω φέρει ακόμη σε επαφή τη μαμά μου με τον Σάκη. Πραγματικά τρέχουμε και τη μαμά μου δεν τη βλέπω σχεδόν καθόλου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τζέφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ παντρεύτηκαν στο νησί Σαν Τζόρτζιο Ματζιόρε της Βενετίας 14.07.2021 | 19:12
Οικονομάκου για Τσερέλα: «Θα έρθει στην Ελλάδα, εγώ δεν είναι εφικτό να πάω λόγω των παιδιών» 14.07.2021 | 19:12
Κατερίνα Καινούργιου: Ο πατέρας μου είχε τη μανία να γίνω δικηγόρος, δήλωσα κρυφά σχολή κι έγινε ο κακός χαμός στο σπίτι 14.07.2021 | 19:12
Μήνυμα ενότητας και ενίσχυσης των δεσμών με την Ομογένεια των ΗΠΑ μετέφερε ο Γιάννης Λοβέρδος 14.07.2021 | 19:12
Τέξας: Καταδίκη σοκ 206 ετών για την εν ψυχρώ δολοφονία φοιτητή έξω από μπαρ 14.07.2021 | 19:12
Ντέμης Νικολαΐδης για Άννα Βίσση: Πρώτη φορά την είδα πριν από δυο χρόνια, δεν είναι ότι δεν μου επιτρεπόταν, απλά δεν πήγαινα 14.07.2021 | 19:12
Δήμος Βερύκιος: Βαρύ πένθος για τον δημοσιογράφο 14.07.2021 | 19:12
Πετούσε γλάστρες και χαλιά από το μπαλκόνι στον Βόλο μετά από καβγά με τη σύζυγό του που τον κατηγόρησε για ομόφυλη σχέση 14.07.2021 | 19:12
Exit mobile version