Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

15

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρυσοχοΐδης Ζάκυνθος: “Απόφαση μας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος στο νησί”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης Ζάκυνθος: “Απόφαση μας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος στο νησί”

Χρυσοχοΐδης Ζάκυνθος: Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο Λαγανά

Στο νησί της Ζακύνθου βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μαζί με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, ώστε να ελέγξουν αν τηρούνται τα μέτρα για τη μη διασπορά του κορωνοϊού κυρίως στην περιοχή του Λαγανά αλλά και την απόδοση των αστυνομικών αρχών και υπηρεσιών. Κατά την άφιξη του στην Ζάκυνθο, ο κ. Χρυσοχοΐδης, επισκέφθηκε το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, όπου είχε συνάντηση με τους αξιωματικούς της αστυνομίας ενώ στην συνέχεια παραβρέθηκε σε σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς ώστε να ακούσει τα προβλήματα αστυνόμευσης που αντιμετωπίζουν.

«Επισκεπτόμαστε σήμερα τη Ζάκυνθο με στόχο να εξετάσουμε αν οι αποφάσεις μας ικανοποιούν τους κατοίκους της Ζακύνθου και να βελτιώσουμε την απόδοση των αστυνομικών αρχών και υπηρεσιών, τις οποίες ενισχύσαμε με 120 αστυνομικούς ενώ πέρυσι είχαμε μόνο 17», ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ενώ παράλληλα τόνισε ότι «αποτελεί απόφαση μας, η δίωξη του εγκλήματος, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, η αντιμετώπιση των ναρκωτικών και μια σειρά άλλων πράξεων ανομίας και παραβατικότητας που συμβαίνουν στο νησί, ιδιαίτερα στο Λαγανά».

«Οι εκπρόσωποι των κατοίκων της Ζακύνθου δηλώνουν ικανοποιημένοι»

«Θα είμαστε εδώ καθημερινά, με όλες μας τις υπηρεσίες, θα είμαστε παρόντες για να βελτιώσουμε τη ζωή των κατοίκων της Ζακύνθου αλλά και των επισκεπτών. Η Ζάκυνθος είναι από τα πιο όμορφα μέρη στο πλανήτη και δικαιούται νομιμότητα, ελευθερία και καλή ζωή για τους ανθρώπους», ανέφερε για τους πολίτες της Ζακύνθου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και δήλωσε ότι «το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν επιχειρήσεις από τις αστυνομικές αρχές αλλά και άλλες υπηρεσίες που θα έρθουν στο νησί, έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη τάξη και ηρεμία».

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Χρυσοχοΐδης στην περιοχή του Λαγανά, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερη παραβατικότητα τα τελευταία χρόνια δηλώνοντας ότι «γίνονται κάθε μέρα επιχειρήσεις στον Λαγανά, δεν θα αφήσουμε να γίνει κέντρο διάδοσης της πανδημίας, δίνουν μάχη οι υπηρεσίες προκειμένου να μην γίνονται μεγάλες συγκεντρώσεις που διαδίδουν και διασπείρουν τον κορονοϊό».

Τέλος, ο κ. Χρυσοχοΐδης για τη συνάντηση με τους τοπικούς φορείς δήλωσε ότι «οι εκπρόσωποι των κατοίκων της Ζακύνθου δηλώνουν ικανοποιημένοι, θα συνεχίσουμε αυτή τη προσπάθεια μέχρι τέλους, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η νομιμότητα στο νησί». Μετά το πέρας των συναντήσεων του, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, μαζί με το βουλευτή Ζακύνθου Διονύσιο Ακτύπη, τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Στασινόπουλο, τον αντιδήμαρχο Λαγανά Χαράλαμπο Βαρβαρίγο αλλά και τους αξιωματικούς της Αστυνομικής διεύθυνσης Ζακύνθου, μετέβησαν στο Λαγανά, όπου ο υπουργός είδε από κοντά την περιοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις