Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μέγκαν Φοξ – Ντόναλντ Τραμπ: Πυρά κατά της ηθοποιού για μία δήλωση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Φοξ – Ντόναλντ Τραμπ: Πυρά κατά της ηθοποιού για μία δήλωση

Μέγκαν Φοξ - Ντόναλντ Τραμπ: Η ηθοποιός είχε αναφερθεί στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, καθώς έτυχε να βρίσκεται δίπλα του

Με ένα Instagram story ξεκαθάρισε την θέση της η Μέγκαν Φοξ μετά τις δηλώσεις, που έκανε για τον Ντόναλντ Τραμπ, κατά την διάρκεια συνέντευξής της στο show «Jimmy Kimmel Live!». Η ηθοποιός είχε αναφερθεί στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, καθώς έτυχε να βρίσκεται δίπλα του, όταν πήγε να παρακολουθήσει έναν αγώνα του UFC στο Λας Βέγκας. «Βρισκόμουν στην ουρά με τον Τζάστιν Μπίμπερ και ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν και αυτός στην ίδια σειρά. Είχε περίπου 30 άτομα γύρω του για προστασία», είπε αρχικά η Φοξ. «Ήταν ένας θρύλος. Το κοινό τον υποστήριξε τόσο πολύ, όταν μπήκε μέσα», συνέχισε η ηθοποιός και όπως είναι φυσικό, δεν άργησε να δεχτεί «πυρά» από τους θαυμαστές της, καθώς είναι γνωστό πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πολλούς φανατικούς αντιπάλους.

Η απάντηση

Λίγες ώρες λοιπόν, μετά την προβολή του επεισοδίου και τις σφοδρές κριτικές που δέχτηκε ότι «στηρίζει κάποιον που δεν θα έπρεπε», η ηθοποιός ξεκαθάρισε τα πράγματα με ένα insta story. «Δεν βάζω τον εαυτό μου στο πλευρό καμίας πολιτικής παράταξης, ούτε δίπλα σε κάποιον ανεξάρτητο πολιτικό. Δεν είπα ποτέ ότι ο Τραμπ είναι ένας θρύλος. Είπα ότι “ήταν” θρύλος σε εκείνη την αρένα. Το γήπεδο ήταν γεμάτο οπαδούς της UFC. Πολλοί από αυτούς ξέρετε ότι είναι ξεκάθαρα πολιτικοποιημένοι. Και εκείνος απλώς πέρασε μέσα από το χάος του πλήθους ανενόχλητος. Ήταν θρύλος εκεί. Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός, όχι η άποψή μου», εξήγησε η Μέγκαν Φοξ.

Μάλιστα, καταδίκασε την στάση όσων της έκαναν κριτική εξηγώντας πως τα σχόλια, που δέχτηκε το μόνο που δείχνουν είναι «απαίδευτους ανθρώπους, που ακόμα ψάχνουν μία μάγισσα για να την κάψουν».

217692159_3003484979869702_8533160196744149256_n
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις