Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη – Αλεξάνδρου σχέση: Τρυφερά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα
LIFESTYLE

Τούνη – Αλεξάνδρου σχέση: Τρυφερά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα

Τούνη - Αλεξάνδρου σχέση: Τι και αν οι δυο τους αρνούνται να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους, ο έρωτά τους δεν κρύβεται!

Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αποτελούν το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους μπορεί να τηρούν σιγήν ιχθύος και να αποφεύγουν την οποιαδήποτε αναφορά στην προσωπική ζωή τους, ωστόσο κοινές φωτογραφίες τους έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας. Το TLIFE παρουσιάζει ένα βίντεο από τις διακοπές της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Χαλκιδική. Οι δυο τους βρέθηκαν εκεί με αφορμή το πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη και δεν έχασαν την ευκαιρία να χαρούν τον έρωτά τους. Όσο οι φήμες για τη σχέση τους φουντώνουν τόσο οι δυο τους παραμένουν αχώριστοι!

Όπως θα δεις στο βίντεο που σου εξασφάλισε το TLIFE, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους στη θάλασσα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους. Οι δυο τους βρίσκονται σε παραλία της περιοχής Παλιούρι στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Πρόσφατα μάλιστα, έκαναν διακοπές στη Νάξο μαζί με φίλους τους και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, οι δυο τους δε σταματούσαν να ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές σε γνωστό μπαρ του νησιού!

Τι και αν οι δυο τους αρνούνται να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους, ο έρωτά τους δεν κρύβεται!

Ιωάννα Τούνη: Το νέο της σπίτι

Μετά από μια μεταβατική περίοδο στη ζωή της, η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να αγοράσει το δικό της σπίτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η ίδια άλλωστε είχε αποκαλύψει πολλές φορές μέσα από τα social media, πως τον τελευταίο χρόνο έχει μετακομίσει τουλάχιστον εννέα φορές. Πιο συγκεκριμένα, μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Τσεβρετζή, με τον οποίο συγκατοικούσαν, άλλαζε συνεχώς σπίτια, ψάχνοντας παράλληλα αυτό που θα πληρούσε τα «θέλω» της. Η Ιωάννα Τούνη μετά από καιρό ανέβασε νέο βίντεο στο Youtube και μας έδειξε για πρώτη φορά το σπίτι που αγόρασε. Μέχρι στιγμής βέβαια το διαμέρισμα που αγόρασε θυμίζει… οικοδομή, ωστόσο η ξανθιά καλλονή έχει όρεξη και σκοπό ώστε να το φτιάξει, όπως ακριβώς το ονειρεύτηκε.

«Αυτό το διάστημα στη ζωή μου, τον τελευταίο χρόνο βασικά, εντάξει στο τελευταίο βίντεο δεν ήμουν πολύ στα καλά μου, τώρα είμαι πολύ καλά! Τον τελευταίο χρόνο έχω μετακομίσει εννέα φορές. Έχω νοικιάσει άπειρα σπίτια γιατί περίμενα και έψαχνα να αγοράσω το δικό μου σπίτι, μιας και δέχτηκα έξωση… μετά τα τελευταία γεγονότα» λέει, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη. Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε στο βίντεο πως επιθυμεί η διακόσμηση να είναι αρκετά minimal, ενώ μας ξενάγησε σε κάθε χώρο του νέου της σπιτιού και μας περιέγραψε πως τον φαντάζεται μετά την ανακαίνιση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις