Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πέτρινη πισίνα Μάνη: Το υπέροχο βίντεο του Up’ Stories
ΤΑΞΙΔΙΑ

Πέτρινη πισίνα Μάνη: Το υπέροχο βίντεο του Up’ Stories

Πέτρινη πισίνα Μάνη: Η ομάδα Up' Stories ανακάλυψε ένα καλά κρυμμένο μυστικό της

Οι ομορφιές της πατρίδας μας δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά, προορισμός η άγρια Μάνη. Στενά δρομάκια σε ελαιώνες, πλαγιές βαμμένες από τα άνθη, φραγκοσυκιές στις ρίζες πύργων και τοπία μπολιασμένα με τους μύθους τους συνθέτουν το σκηνικό της πιο γοητευτικής γωνιάς της Πελοποννήσου. Λακωνική ή Μεσηνιακή, Προσηλιακή ή Αποσκιερή, πυκνόφυτη και δροσερή ή άγρια και λουσμένη από τον λαμπρό ήλιο, η Μάνη μετράει ανάμεσα στους θρυλικούς πύργους και στα επιβλητικά αετοχώρια 98 από τους 118 παραδοσιακούς οικισμούς της Πελοποννήσου καθώς και μερικά από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία της Ελλάδας.

Μια βουτιά στην βαθύτερη πισίνα του κόσμου

Το πλωτό Σπήλαιο Διρού και τα ενδημικά φυτά συνομιλούν με πέτρινα γεφύρια, νερόμυλους και λιουτριβιά, το Τηγάνι και το Κάβο Γκρόσο είναι δύο παράδεισοι πεζοπορίας, ενώ το ηλιοβασίλεμα στις Πύλες του Άδη δένει τα ξόρκια του τόπου που ενέπνευσε τον Νίκο Καζαντζάκη και πλάνεψε τον Πάτρικ Λι Φέρμορ.

Η ομάδα Up’ Stories ανακάλυψε ένα καλά κρυμμένο μυστικό της: Την φυσική τιρκουάζ πισίνα που βρίσκεται στην πανέμορφη Μάνη. Δείτε το στίγμα της στους χάρτες της Google προκειμένου να την επισκεφθείτε και να απολαύσετε το πιο ξεχωριστό σας μπάνιο σε μια ακόμα απερίγραπτα όμορφη γωνιά της υπέροχης χώρας μας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις