Τεντόγλου χρυσό: Τα συγχαρητήρια από Μητσοτάκη, Σακελλαροπούλου και Τσίπρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τεντόγλου χρυσό: Τα συγχαρητήρια από Μητσοτάκη, Σακελλαροπούλου και Τσίπρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αναστασία Αρτεμιάδη

Τεντόγλου χρυσό: Όσα δήλωσε ο πολιτικός κόσμος για την παγκόσμια διάκριση του Έλληνα αθλητή

02.08.2021 | 09:52

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία έσπευσε να συγχαρεί τον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου στο μήκος. Με αναρτήσεις τους στο Twitter Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον αθλητή για την σπουδαία διάκρισή του.

Το μήνυμα της προέδρου της Δημοκρατίας για τον «χρυσό» Έλληνα πρωταθλητή του μήκους

Το δικό της μήνυμα για τον θρίαμβο του Μίλτου Τεντόγλου στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, έστειλε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, έναν σπουδαίο αθλητή μας με πολλές διεθνείς διακρίσεις, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος και επιβεβαίωσε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει στο αγώνισμα, δίνοντας μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες».

Μητσοτάκης για Τεντόγλου: Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και τον θαυμασμό όλων μας

Ανάρτηση για την μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιονίκη πλέον, Μίλτου Τεντόγλου, και την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο άλμα εις μήκος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο έκανε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως γράφει, με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον θαυμασμό όλων μας.

«Μαζί του πέταξε όλη η Ελλάδα, πιο μακριά, πιο ψηλά. Συγχαρητήρια Μίλτο και σ΄ ευχαριστούμε για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσες»!.

Τσίπρας: Ο Μίλτος Τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη

«Με την τελευταία του προσπάθεια, στην κορυφή του κόσμου. Ο Μίλτος Τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε συγχαρητήρια ανάρτησή του στο Twitter για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο από τον Μίλτο Τεντόγλου.

«Συγχαρητήρια για τη δύναμη, το πείσμα, τη νίκη», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Exit mobile version