Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Κρυονέρι τώρα – έκρηξη: Θρίλερ με μετασχηματιστές
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Κρυονέρι τώρα – έκρηξη: Θρίλερ με μετασχηματιστές

Φωτιά Κρυονέρι τώρα - έκρηξη: Σημειώνονται επάλληλες εκρήξεις στην περιοχή

Μόλις δέκα μέτρα απέχει από την πλατεία στο Κρυονέρι ο πύρινος εφιάλτης, με τους κατοίκους να έχουν εκκενώσει εδώ και ώρα την περιοχή. Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο Παναγής Σωτηρίου Λουκάτος η κατάσταση είναι άκρως απελπιστική, καθώς σημειώνονται συνεχώς εκρήξεις από τους πυλώνες της ΔΕΗ. Οι τρομακτικές διαστάσεις που παίρνει η πυρκαγιά στην Αττική, εξελίσσονται ανεξέλεγκτα σε πολλά μέτωπα: στην απέναντι πλευρά της εθνικής οδού, προς Καπανδρίτι, και από την πλευρά της Πάρνηθας στις Αφίδνες, την Ιπποκράτειο Πολιτεία και το Κρυονέρι.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, αυτήν την ώρα, εντοπίζεται στο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη από την πλευρά του Καπανδριτίου, καθώς η φωτιά πέρασε την Εθνική Οδό πολλές φορές τη νύχτα, δημιουργώντας εστίες, που τελικά εξελίχθηκαν σε ενιαίο μέτωπο. Σε αυτό το μέτωπο, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά κατευθύνεται προς το Πολυδένδρι και το Καπανδρίτι, αλλά και προς τη Μαλακάσα και τη Λίμνη Μαραθώνα.

«Ζούμε την κόλαση του Δάντη. Στο Κρυονέρι έχουν καεί ήδη τα γήπεδα τένις, μπάσκετ και ποδοσφαίρου τα οποία βρίσκονται μόλις δέκα μέτρα από την πλατεία. Αυτή την ώρα βρίσκομαι οριακά στην πλατεία και βλέπω την κόλαση να έρχεται. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε πυλώνες της ΔΕΗ, ενώ αυτές ευθύνονται για την διακοπή ρεύματος στην Αθήνα. Κόσμος ευτυχώς δεν υπάρχει στο Κρυονέρι οι περισσότεροι έχουν φύγει, εμείς εδώ οι τελευταίοι» είπε ο κ. Σωτηρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις