Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νίκος Παππάς Εύβοια: Στη μάχη με τις φλόγες ο παίκτης της ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκος Παππάς Εύβοια: Στη μάχη με τις φλόγες ο παίκτης της ΑΕΚ

Νίκος Παππάς Εύβοια: Τη δική του μάχη με τις φλόγες που μαίνονται ανεξέλεγκτες στην περιοχή δίνει ο μπασκετμπολίστας

Στην Βόρεια Εύβοια, από όπου και κατάγεται, βρέθηκε τη Δευτέρα ο διεθνής μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς προκειμένου να βοηθήσει στην κατάσβεση της μαινόμενης φωτιάς. Συγκεκριμένα, μετέβη στο χωριό Καματριάδες, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αιδηψό, όπου μαζί με άλλους αθλητές από το νησί, και άλλους εθελοντές, επιχείρησε να συνδράμει τις δυνάμεις πυρόσβεσης στο σημείο. Κάτοικος της περιοχής ανάρτησε βίντεο και φωτογραφίες από τη συνάντησή του με τον παίκτη της ΑΕΚ και άλλους νεολαίους, ενώ έγραψε τα εξής:

«Στο μέτωπο της φωτιάς των ΚΑΜΑΤΡΙΑΔΩΝ β. Εύβοιας όπου συναντήσαμε αθλητές του ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΥ Γ. Τσιτουμη Δ. Ματάκια Τ. Ανδριτσο και τον αθλητή της ΑΕΚ Νίκο Παπά καθως και αλλα παιδιά νεολαία της περιοχης μας να βοηθούν στην κατάσβεση. Συγχαρητήρια, να τους έχει ο Θεος καλά. Δεν πρέπει παση θυσία η φωτιά να περάσει με κατεύθυνση την Ιστιαια».

Ο περιφερειακός της ΑΕΚ, όπως μεταδίδει το Sport24.gr, συνάντησε αθλητές του Τελεθριακού, ομάδα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών και πολλούς ακόμη νεαρούς της περιοχής, με τους οποίους προσπάθησε να “νικήσει” τις φλόγες για να μην κατευθυνθούν προς τους Ωρεούς, τον Πύργο και στη συνέχεια προς την Αιδηψό η οποία έχει μείνει προς το παρόν μακριά από τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις