Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη – γενέθλια: Με 5 φίλους στη Χαλκιδική – Η δημόσια “συγγνώμη”
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη – γενέθλια: Με 5 φίλους στη Χαλκιδική – Η δημόσια “συγγνώμη”

Ιωάννα Τούνη - γενέθλια: Γιόρτασε με "λίγους και καλούς"

Χθες, 10 Αυγούστου, η Ιωάννα Τούνη έγινε 28 χρονών και γιόρτασε πιο αθόρυβα από ποτέ τα γενέθλιά της. Η γνωστή influencer, πρόσφατα απασχόλησε ιδιαίτερα την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις της για τα ταβερνάκια στους Παξούς. Η ίδια συσσώρευσε  αρκετή οργή με αποτέλεσμα, να χάσει πολλούς folowwers στο Instagram. Η ίδια ωστόσο, “εξαφανίστηκε” από τα social το 24ωρο που μας πέρασε, ζητώντας γι’αυτό μία δημόσια συγγνώμη. Όπως εξομολογήθηκε μέσα από τέσσερα stories στον προσωπικό της λογαριασμό, προτίμησε να βρίσκεται με 5-6 αγαπημένους της ανθρώπους, ενώ παράλληλα έκανε και τον απολογισμό της.

«Χθες λοιπόν έγινα 28. Συγγνώμη που χάθηκα και δεν σας δείχνω τι  κάνω. Προτίμησα να μην ανεβάσω κάτι, όπως κάνω τις τελευταίες ημέρες, σεβόμενη την τραγική κατάσταση στη χώρα μας. Πέρασα τα γενέθλιά μου ήσυχα και όμορφα με 5-6 αγαπημένους μου ανθρώπους. Χαλκιδική για μπάνιο. Φυσικά δεν θα έλειπε η “τούρτα-έκπληξη” από τις κολλητές μου, που πλέον έχει γίνει κάτι σαν παράδοση γενεθλίων.

“Μικραίνει ο “κύκλος των αγαπημένων””

Σκεφτόμουν ποιοι είναι δίπλα μου τέτοια μέρα  και συνειδητοποιώ πως χρόνο με τον χρόνο μικραίνει ο “κύκλος των αγαπημένων”… Οι πολλοί έρχονται για να πάρουν… Να πάρουν φήμη; Follows και likes; Πρώτα τραπέζια και highλίκια; Χρήματα; Δεν ξέρω πια… Τα έχω δει όλα! Και έπειτα φεύγουν -λίγο άδοξα. Δεν με στενοχωρεί πλέον. Ίσως να με ανακουφίζει κάπως αυτό το ξεκαθάρισμα. Λίγοι και καλοί λοιπόν… Ευχαριστώ άπειρα για τις όμορφες ευχές και την αγάπη σας. Κάθε ευτυχία σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, αλλά σας αγαπώ»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις