Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τσιτσιπάς-Rogers Cup: Ο Ρουντ αντίπαλος του στα προημιτελικά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς-Rogers Cup: Ο Ρουντ αντίπαλος του στα προημιτελικά

Τσιτσιπάς-Rogers Cup: Τον Κάσπερ Ρουντ θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Έλληνας τενίστας στα προημιτελικά του Rogers Cup στο Τορόντο

Ο νορβηγός Κάσπερ Ρουντ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Rogers Cup. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και ο Έλληνας τενίστας θέλει φυσικά τη νίκη κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο, για να συνεχίσει την πορεία του στο τουρνουά.

Οι δυο τους έχουν έλθει αντιμέτωποι μία φορά μέχρι τώρα στην καριέρα τους, και αυτή ήταν και πάλι φέτος, όταν στη φάση των «16» στο Masters της Μαδρίτης ο Ρουντ επικράτησε με 2-0 σετ (7-6, 6-4) του Τσιτσιπά. Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή της αναμέτρησης Μπαουτίστα Αγκούτ – Οπέλκα.

“Ανυπομονώ για την αναμέτρηση με τον Ρουντ”

“Ανυπομονώ γι αυτό το παιχνίδι. Έχουμε παίξει ο ένας κόντρα στον άλλον στο παρελθόν. Δεν είναι εύκολο να παίζει απέναντί του.”, δήλωσε ο Νο3 του κόσμου. Ο Κάσπερ είναι ένας παίκτης ο οποίος εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Είχε μια καταπληκτική σεζόν στο χώμα.

Σερβίρει εξαιρετικά, βρίσκει ρυθμό στο σερβίς του και ειδικά στα πρώτα σερβίς. Είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να δώσω προσοχή και να ασκήσω μεγαλύτερη πίεση.

Είμαστε στην ίδια ηλικία και μεγαλώσαμε παίζοντας ο ένας με τον άλλον. Εκτιμώ ότι θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις